lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bu oyunun büyük bi kismi türklerden olusuyor neden türkiye serveri açilmiyor?açilmasi süper olurdu!(bende gerekli olan budur)[signature][hline]LuciferTR
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 KOL adminleri sadece Türkiye'de değil, hiç bir yerde server açılmasına izin vermiyor. Tamamen Tekel'lerinde kalmasını istiyorlar. Bence haklılar. Başkalarıda server açarsa oyunun tüm ince ayrıntıları ortaya çıkar...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ewt hakkin var ama zaten su oyunda kimi görsem masum :) fakat kesin bi karakteri banlanmistir yada hack kullaniyordur :)zaten bunun önüne geçemediler bari hak eden ülkenin serverini açsinlar...[signature][hline]LuciferTR
daedric Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Türk sunucusu çok güzel olurdu ama şuan bile şikayet edilen admin ve kankaları olayı burada abartı boyutlara ulaşırdı bence :)[signature][hline]Karakter adı: Enchantress Özellik: Mage/Fire-Light Irk: El Morad Sunucu: Xigenon1 Seviye: Henüz yetişmekte Clan: Agema
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Turk sunucusu olsa garantı sureklı kapalı olurdu :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben gm olurum ayıp ediyosunuz valla :D sırf kendımı editliycem söz :lol:[signature][hline]GrandMaster Lanet İnsan
WERAN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Ruby_DraGon, 22 Ocak 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Turk sunucusu olsa garantı sureklı kapalı olurdu :D HEAHAHHAHAH abi çok haklısın ya sadece internet bağlantısı bizim(telecom) onunda tam sorunsuz oldunu daha hala göremedim. :D
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 düsünsene adminlerimiz türk geleneklerine uyup arkadas ve çevresini korumaya alirlardi ve iddaa ediyorum en iyi clan osmanli filan olurdu :) (admin ve clani)[signature][hline]LuciferTR
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bence büyük hata olur server açmak.Burası türkiye arkadaşların söyledği gibi herkes abi arkadaş falan filan kayıyır.Olay cıkar oyun için birileri ölür emin olun.[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 türkiyede açılsın ama türk admin olmasın[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char® , 7m coinse satılıktır Rogue Goblin Full Plate Set Alınacaktır Paper flame charla rogue gob fp sette degisilebilir ;)
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yada türkiyede açılsın admin ben olim :lol:[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char® , 7m coinse satılıktır Rogue Goblin Full Plate Set Alınacaktır Paper flame charla rogue gob fp sette degisilebilir ;)
adrnin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bende knightonlime server var onu nasil kurabilirim biolgisi olan var mi
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Yada açık tartışmalı olsun Adam kimsyeye kıyak geçmesin Kıyak geçilmek isteyen herkesi foruma yazsın Şahsen admin olsam biliyorum luci CHİTİN SHELL ULAN!!! die baıracak bana bende vermek zorunda kalıcam :) :) Türkiyeden bi admin in eline insiyatifleri vermeyeceksin yani oyuna giripte eşya dağıtamayacak sadece gördüğünü banlayacak oda bizim gibi lvl 0 dan oyuna başlayacak falan filan oyunun serverını kuranlarda tamamen gizli kalıcak işin ticari yönü ile ilgilenicek(P olayı) Falan Filan işte yoksa biz gavurlara özenioz hadi onnar gavur dioz ama türkiyede işler öle yürümeyceği çok açık ve kesin Uo da bile nice kıyak yapan GM ler gördük halada var
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bide abi bu server dosyalarını elimize geçirebilirmiyiz Tek başıma oynamak istiyorum mesela mümkün mü ?
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben nasi atlardim nos Elxir +7 complete set +6 we digerleri :_)))))))))
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Nhahah herkes bişi istio anuna goyim die yarılırdım bende
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ulen sen admin ol bana özel kod yazman laz1m :) ölümsüz (admin kanka ne güzel bisey olurdu)[signature][hline]LuciferTR
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: NosFFeratu, 23 Ocak 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Nhahah herkes bişi istio anuna goyim die yarılırdım bende yarilma sekline baq ehehe[signature][hline]LuciferTR
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sen ne diyosun bidaha dusunsene luci sanachoton shell +7 str.Str olmasin HP mi olsun tabi bekle eheheheh
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: undertakeres, 24 Ocak 2005 17:23 tarihinde demiş ki: sen ne diyosun bidaha dusunsene luci sanachoton shell +7 str.Str olmasin HP mi olsun tabi bekle eheheheh :) areste bakiyorumda nerdeyse her 10 rogudan 4 ünde shard var bu ne bolluk yaa biz acsak olmaz öle bisey 4 yada 5 tanesinde olurdu :))[signature][hline]LuciferTR
Öne çıkan mesajlar