yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 sitelere giriyor ya da girmiyor. Sahibinden.com ve paticikte giremiyorum ama yahoo, gmail ve facebooka giriyorum, hotmaile de giremiyorum. Girince "please wait redirecting" diyor ve ttnet.tr/sizeözelbilgi gibi bir sayfa çıkıyor altında da 404 not found site maybe deleted gibi bir mesaj çıkıyor. Başına gelen var mı ya bu ne salak durumdur? Şu an ofisten yazdığım için girebildim patiye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 cabuk vpn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 aile profili vs. şeyler var kimin adına internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Benim adıma, aradım ttneti çözdüler şu an, nedeni nedir dedim, ttnet kaynaklı bir sorun dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar