miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Elimde bulunan acemax M8n Amlogic S802 Quad Core XBMC 4K HD Media Player modeli tv kutusunu satıyorum,üzerinde normalde anroid rom var ancak ben OpenELEC kurdum,4k videoları desteklıyor bıldıgım kadarıyla,kodi vs sorunsuz calısıyor.kutusu duruyor.İlk başlarda bir hevesle baya kullandık ama 4 aydır makine yatıyor.Üzerinde torrent uygulaması yüklü,sorunsuzca indirip izleyebılırsınız,pulsar,seyirturk,xbmctr vs gereken hersey yuklu.androidler üzerinden miracastla iletişim kuruyor makine 180 tl istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Plex media server kuruluyor mu? 1080p stream performansi nasil? External takilabiliyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 External takılıyor sorunsuz, 1080p çok rahat, 2gb ramin faydası. H265 hvec oynatıyor. Plex biliyorum desem yalan,hiç kullanmadim http://mbox.co.za/forum/viewtopic.php?f=56&t=104 Şu sayfaya göre plex kuruluyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar