Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Evet arkadaşlar , şimdiye kadar yapamayıpta en çok yapmak istediğiniz şeyler neler :)[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Xcrack, 24 Ocak 2005 01:36 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar , şimdiye kadar yapamayıpta en çok yapmak istediğiniz şeyler neler :) burdaki anahtar kelime yapamayıp da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mike Tyson'dan dayak yemek...[signature][hline]--------------------------------------------------- Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: -007-, 24 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: said: Xcrack, 24 Ocak 2005 01:36 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar , şimdiye kadar yapamayıpta en çok yapmak istediğiniz şeyler neler :) burdaki anahtar kelime yapamayıp da Bu kadar çok hata aramayın ya da görürseniz parmakla göstermekten zevk almayın, yazım hatası yapmış, dikkat etmemiş vs. olabilir, hemen gözüne sokmaya gerek yok..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hayır imla hatası demek istemedim en çok dikkat edilmesi gereken nokta gibi bişey demek istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Atakuleden kendimi aşşağı bırakmak. Yada Bikaç km yüksekteyken bi uçaktan atlamak.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Yanlış anlaşılma o zaman :D Benim yapmak istediğim şey , çok aşırı hızlı bir araba ile hız rekoru kırmak . p.s. 240 kesmiyor :D [Bu mesaj Xcrack tarafından 24 Ocak 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 paris hiltonla bi yemek oha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: -007-, 24 Ocak 2005 01:39 tarihinde demiş ki: hayır imla hatası demek istemedim en çok dikkat edilmesi gereken nokta gibi bişey demek istedim :) Eh olsun gene de dursun o mesaj orada, hani biri atlarsa yeniden yazmak zorunda kalmayalım =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 . [Bu mesaj -007- tarafından 24 Ocak 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Editler arka arkaya yalnız ne güzel ;)[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hahah , konuyu o taraflara çekmeyin alo :D[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakata Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ama cidden oledir herkes ister bi kez hayatında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 seviye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Da herkesin okuduğu bir yerde şak diye yazman biraz abes olmuş..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Çok ağır fantezilerimizi de yazabilir miyiz?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 cartman ve kyle ile arkadas olmak :lol:[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Herkes istiyor kısaca :) Ehem neyse dağıtmayalım , benim isteklerimden biri : Paraşütle atlamak , nasıl bir his acaba ?[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakata Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben sadece istegimi yazdım elestiren sizsiniz ben sustum tamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: nakata, 24 Ocak 2005 01:52 tarihinde demiş ki: ben sadece istegimi yazdım elestiren sizsiniz ben sustum tamam.. :D ben de paraşütü merak ediyorum bu arada. büyük korkularımdan biri de atlayış paniğiyle ipi bulamamak/çekememek vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Uçmak..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 su an sadece okulu yakmak istiorum :-D[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ne iğrenç olur ama , tam atlıyon ; telsizden bağırıyorlar : - Ahmet abi Ahmet abi . - Ne var lan , atlarken bile rahat yok . - Ahmet abi , sana yanlış çanta vermişiz , hadi allah rahmet eğlesin . Falan öğh yani , şaka bi yana ne yaparsın o an . Dur öyle bir konu açam hemen :D[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 gitar vokal :([signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ise yaramak isterim.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar