toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 £ kazanıp ₺ harcamak da ibnelik değil mi di'cim :) harcamaya calısmak diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Niye ibnelik olsun abi ? Bana ozel bisey mi ? Siz pound kazanmak istediniz de izin mi vermediler ? Derdimi tekrar ozetleyeyim bu arada; 15-20 lira ya da yerine gore 30-40 lira fark olur da 80TL-190TL nedir ? Adam sevmektir, servet dusmanligidir. Haliyle kafasini alir steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Ya kendin demissin berber 10 pound, buradakinin yaklasık 2 katı. Ev kirası 3-4 katı, ulasım bilmem kac katı. Oyunların da kuru cevirdigin zaman pahalı olması normal degil mi? Degerlendirmeyi neye gore yaptıgını anlamadım. Hem ingiltere'de yasayayım, buranın imkanlarına gore kazanayım, hem de turk kanı tasıdıgım icin ucuza oyun oynayayım mı diyosun? Turkiye'de yasayıp pound kazanmak... evet istiyorum, vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Frostbite said: ben 50 veririm cengiz den witchır 3 aldım 50 ye senden de arkhamı alırım aynı paraya olmamı Satildi abi, no mezar no cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 toggie said: Ya kendin demissin berber 10 pound, buradakinin yaklasık 2 katı. Ev kirası 3-4 katı, ulasım bilmem kac katı. Oyunların da kuru cevirdigin zaman pahalı olması normal degil mi? Degerlendirmeyi neye gore yaptıgını anlamadım. Hem ingiltere'de yasayayım, buranın imkanlarına gore kazanayım, hem de turk kanı tasıdıgım icin ucuza oyun oynayayım mı diyosun? Turkiye'de yasayıp pound kazanmak... evet istiyorum, vermiyorlar. Diyorum ki ona ragmen aradaki fark kabul edilemez. Kaldi ki herseyde ordakinin 2-10 kati para odemiyorum, pound 4.20 kusur TL olmasina ragmen et gibi seyler burada daha ucuz kilo fiyati olarak baktiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 abi o zaman ingilizler amerika'ya bakıp, amerikalılar turkiye'ye bakıp, turk'ler de rus'lara bakıp "bizi seviyolar" diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ya ne battı bu kadar insanlara anlamadım valla adam oynamıyıcak satıyo ucuza da alıyo başka biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Desinler abi. Dememeleri sacma zaten... Zenginligin bi onemi yok su tartisma icin. Ortada bi urun var, nerden download edersen et ayni urun, boyutu ayni icerigi ayni. Biri 8 lira verirken digeri 18 lira veriyor. Savunulacak hic biseyi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 poundu niye türk lirasına çeviriyosun ki? hatan orada. fiyatlar aynı işte heryerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 di said: Niye ibnelik olsun abi ? Bana ozel bisey mi ? Siz pound kazanmak istediniz de izin mi vermediler ? izin verdiler de biz mi kazanmadık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar