-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 geyiğin sonu yok http://www.addictinggames.com/mindreader.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 tutturamıyor[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yanlış yapmışın ozaman çünkü hep 9 çıkıyo hehe[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hepsini tuttudu ama bulucam oha lan bu ne :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yan taraftaki küçük yazıyı okuyun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Ardeth, 24 Ocak 2005 00:22 tarihinde demiş ki: yanlış yapmışın ozaman çünkü hep 9 çıkıyo hehe O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: SoulCube, 23 Ocak 2005 20:58 tarihinde demiş ki: abi tekrar soluyorum ya kafa basıyosa sanıyede anlarsınız beyler . senın tıklaıgın resmi kaydetiyo sayfa diğer sayfa acıldıgında o resimi siliyo anladınız mı abi ilk saniye anladım direk tıkladım bide hiç bişey usunmedım kı ben :) hah çok banal...;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pritt Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ya bide hep deişio simgeler..[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! Dolmusta cocuk uslu durmaz annesinin uyarılarına rağmen. -"Bak oğlum seni amcaya derim kızar döver...Döversin demi amcası.." -"Dövmek ne kelime bacı anasını bile s*keriz..." Bir saatte ard arda banlanan tek kişi (Fragrance-Ewer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: -007-, 24 Ocak 2005 00:23 tarihinde demiş ki: yan taraftaki küçük yazıyı okuyun ama Ô_ô[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 geyiğin sonu yok evet.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 uff hep belli sayılarınki geliyo.. işlemlerin sonucuda o sayılara denk geldiği için öyle.. nası değişiyo derseniz her el değiştiriyo zaten mesela bakın 45 in yanında ne varsa o geliyor[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: John_Petrucci, 24 Ocak 2005 00:24 tarihinde demiş ki: said: Ardeth, 24 Ocak 2005 00:22 tarihinde demiş ki: yanlış yapmışın ozaman çünkü hep 9 çıkıyo hehe O_o yerse :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Seçtiğiniz sayı xy olsun yaptığınız işlem: 10x+y-(x+y)=9x Yani sonuç hep 9 un katı 9 un katlarında da hep aynı işaret var... Bu daha önce açılmıştı herhalde orijinal bi'şeyler bulamadılar daha peh...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Cd-, 24 Ocak 2005 00:36 tarihinde demiş ki: Seçtiğiniz sayı xy olsun yaptığınız işlem: 10x+y-(x+y)=9x Yani sonuç hep 9 un katı 9 un katlarında da hep aynı işaret var... budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: -007-, 24 Ocak 2005 00:37 tarihinde demiş ki: said: Cd-, 24 Ocak 2005 00:36 tarihinde demiş ki: Seçtiğiniz sayı xy olsun yaptığınız işlem: 10x+y-(x+y)=9x Yani sonuç hep 9 un katı 9 un katlarında da hep aynı işaret var... budur Budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tutmadı bende yada ben islemi yanlıs yaptım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 evet oymus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tutturamıyoo!!!![signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sen işlemi yapamiyorsun :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 eheh yaptığı sey 9 un yanındaki isareti cıkarmak o kadar. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. fii tarihinde biri demişki: forumda ki herkes bir beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 havalı yapmışlar aleti[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Hmm akıllıca yapmış her seferinde 9 un katlarındaki işaret değişiyor ve böylece farklı şekiller geliyormuş gibi gözüküyor .. [Bu mesaj s1x0ms tarafından 24 Ocak 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 su an dukyandayım aksam evden tam cevabı yazarım COK KOLay yalnız =P[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 eraya bırakın bunnarı beyler o bilir biraz bekleyin ama[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 auhah çok sevdim bunu harbi güzel fikir :) ilk iki denemede ben de "hass nası laan" tepkisini verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar