Hardter Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Geçenlerde komşumuzun getırmıs oldugu bı dıskette yazılar gordum ve okudum bazı resımler vardı içinde 2010 senesınde baslanıcakmıs ınsanların ıcıne kucuk robotlar(çipler) koyacaklarmıs hasta olan kısılere o robotları dısarıdan bı kumanda ıle yonetım kanser lı bolgeye getırım orada o robotu patlatıp ılacın daha etkılı olmasını planlıorlarmıs aslında yapılması kolay ama turkıyede yapacak pek kısı bılmıor sız ne dersınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ucuz şipilberk senaryosu. dna'larla oynayıp kanesrin kökünü kazırlar o zaman kadar.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Peki Voltran felam ıluşturursa içerde böle büyük büyük aman yarabbi[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 offff bu ne yavs 1970 zamanlarında dıolardıkı 2000 yılında dunyaya uzaylı incek die indimi hyr 2000 yılında yıldız savasları cıkacakmıs dedıler cıktımı cıkmadı bunların hepsı yalaaaan.....[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 benb u haberı gecen yıl bi televizyon programında görmüştüm. bunun yapıldıgı insanlara robosafiyen denilcek miş. insanların belli bölgelerine arkadasın dedii gibi sakat bolgelere falan robo parcalar konulcakmış. protez gibi[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Valla televizyon yapılmadan önce de "Hahaha daha neler, oldu canım" tarzı dialoglar geçmiştir muhtemelen =) Mümkündür, yaparlar..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yapsınlar bakalım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar