Hardter Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Geçenlerde komşumuzun getırmıs oldugu bı dıskette yazılar gordum ve okudum bazı resımler vardı içinde 2010 senesınde baslanıcakmıs ınsanların ıcıne kucuk robotlar(çipler) koyacaklarmıs hasta olan kısılere o robotları dısarıdan bı kumanda ıle yonetım kanser lı bolgeye getırım orada o robotu patlatıp ılacın daha etkılı olmasını planlıorlarmıs aslında yapılması kolay ama turkıyede yapacak pek kısı bılmıor sız ne dersınız.
geffen Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ucuz şipilberk senaryosu. dna'larla oynayıp kanesrin kökünü kazırlar o zaman kadar.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Peki Voltran felam ıluşturursa içerde böle büyük büyük aman yarabbi[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde?
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 offff bu ne yavs 1970 zamanlarında dıolardıkı 2000 yılında dunyaya uzaylı incek die indimi hyr 2000 yılında yıldız savasları cıkacakmıs dedıler cıktımı cıkmadı bunların hepsı yalaaaan.....[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 benb u haberı gecen yıl bi televizyon programında görmüştüm. bunun yapıldıgı insanlara robosafiyen denilcek miş. insanların belli bölgelerine arkadasın dedii gibi sakat bolgelere falan robo parcalar konulcakmış. protez gibi[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Valla televizyon yapılmadan önce de "Hahaha daha neler, oldu canım" tarzı dialoglar geçmiştir muhtemelen =) Mümkündür, yaparlar..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yapsınlar bakalım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar