kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 can't create D3D Device-please , check Direct X or display card driver[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name :kIzIn1i Nation:MagiCian Race :EL Morad Job :gLacier LvL :5x Manner:389 cLan :Knights Server :ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya hahaha bende de aynı hata olu kız bak ben formatlıyarak duzelttım ama sonradan aklıma geldı sorun galiba ekran kartının driverından kaynaklanıyor. sen ekran kartının eski bi surumunu yukle olmasssa format at[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 soulcube nereden yukleyebilirim adres? yardımcı olursan sevinirim.[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name :kIzIn1i Nation:MagiCian Race :EL Morad Job :gLacier LvL :5x Manner:389 cLan :Knights Server :ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Alttaki topiginde soylemistim,format komutunu ogrensende kurmayı tamamlayabilecekmisin diye :) Ekran kartınu yukledınmı? yuklemedıysen, nvidia ise http://www.nvidia.com/ den yukleyebilirsin, nvidia degilse .. Direct X yukledinmi? : Baslat/calistir dxdiag yaz. Menu cıkacak, Directx in versiyonuna bak.[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 buzkirpisi sen beni o kadar cahil algılama yuklemeyi tamamlayabilirim ekran kartı:neo magic[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name :kIzIn1i Nation:MagiCian Race :EL Morad Job :gLacier LvL :5x Manner:389 cLan :Knights Server :ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ayrıca ilgin için tşk. fakat dalga geçmessen sevinirim sadece nereden yukleyebilirim yardım pls.[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name :kIzIn1i Nation:MagiCian Race :EL Morad Job :gLacier LvL :5x Manner:389 cLan :Knights Server :ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 buzkirpisi nviia son surucusune ekran kartının modeline gore son surum hata verebiliyop bende mesela gf 4 mx 440 vardı son surumde hata verdı . eski surumde calısıyo. bi de direct x de onemli tabii. ama direct x i kolaylıkla bulursun. google den arat direct x 9.0c diye cıkar karşına mutlaka[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Cok biliyosan yaparsın.Burası Ko forumu ayrıca donanım degil. Ekran kartın icin www.driverguide.com tam modelini bilmiyorsan ya acılısta varsa onu not alacaksın yada kartın üzerini okuyacaksın, ekran kartın directx 9 u desteklemıyorda olabilir. neo bilmemne diye bir cip üreticisi duymadım ayrıca. Aynı hata bendede olmustu,mesela via islemcilerin cogu 3d yi desteklemiyor.sorun bircok seyden olabilir.DONANIM.. [signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 23 Ocak 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 teşekkür ederim arkadaslar kafga etmein ben donanım com a geçiorum saolun sadece buradan daha hızlı yanıt alırım die düşünmüştüm :([signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name :kIzIn1i Nation:MagiCian Race :EL Morad Job :gLacier LvL :5x Manner:389 cLan :Knights Server :ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Buzkirpisi, 23 Ocak 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Cok biliyosan yaparsın.Burası Ko forumu ayrıca donanım degil. bana mi ded'n buzkirpisi? yani bana dediysen cok biliyosan yaparsın lafını anlamadım ? ben yapmaya değil yardım etmeye çalışıyodum kıza ok ;) edit: ne kafgası kız boşuna kavga mı edek biz burda [signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D [Bu mesaj SoulCube tarafından 23 Ocak 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hayır abi sana demedım neden sana söyliyim:D[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hehe korktum lam :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bi yardım etmediniz haa donanımdan daa i cvp alıyorum burada[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name :kIzIn1i Nation:MagiCian Race :EL Morad Job :gLacier LvL :5x Manner:389 cLan :Knights Server :ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar