Siamon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Şimdi serçe parmağı gitarın gövdesine koymak neyi deiştirior? şahsen ben koymadan daha zor yapıodum alternate etütlerini ama alışınca ölede yapmaya başladım.. Bazen koyuylar bazan koymuolar petrucci hep koyuyo nerdeyse izledim videolarda farkı nedir?[signature][hline]Siamonun Resimleri
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bi farkı yok nası rahat ediyosan öyle çalıcaksın buna en iyi örnek sanırım marty friedman'dır.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konservatovar'ın kötü yanı = Her şey kılavuza göre olacak. Özgünlük herşeydir. Distortion'un ilk keşfi gibi. Christian Frederick Martin'e ait çok sevdiğim bir söz vardır. Arzuladığını ara, yoksa da yarat. Müziği hayatının dostu gör, Çalgın yoldaşındır. Bu picking için de geçerli. Nasıl istiyorsan öyle çal. Olmadı ise bir stil daha yarat.[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında!
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 o gitarın govdesıne koydugun parmak ilerde 230 tempoda calcagın bişeyi maximum 200 tempoya getirmene neden olacak. O bir engeldir aklında bulunsun. Ayrıca Petrucci hic bi zaman power picking yaparken parmagını koymaz gitarın ayasına , ritm atarken fln koyuyo o farketmıo zaten. stil mtil demişiniz de, bu işin dogrusu bu olayı bu. Marty Friedman diye konuştugumuz adam kadar melodik solo atan adam ben acıkcası rastlamadım. O adamın ozelligi bu. İsterse sırtında isterse agzıyla calsın gene onun gibi bi adam daha gelmez. Zaten kendi tarzını yarattıgı icin o marty friedman.. Nası istiyorsan oyle cal degil olay bence, dogrusunu ogrenmek. Dogrusunu bil de yanlış yap o sana kalmış.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L.
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Evet sadbutTrue, haklısın. Ben aynen dediğin gibi "doğrusunu bil, istediğin gibi çal" niyetinde söylemiştim ama yazdıklarım yetersiz kalmış.[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında!
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ortamı germeyelim :) SadButTrue, zaten tremelo picking yaparken koymuyorum sadece alternate yaparken.. alternate i de 200 de faln yaparken teller arasında (ki yarım yamalak yapabiliorum) koymuorum.. zaten 240 da tremelo yaparken kuvveti koldan alıosun..[signature][hline]Siamonun Resimleri
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Aa, ortamı geren mi var? sadbutTrue, hatamı düzeltti o kadar.[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında!
Öne çıkan mesajlar