Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rifle skill

madjai

Öne çıkan mesajlar

quenker quenker quenker =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

dantooine deki bi yaratık türkçede kenker diye adlandırılır.
3. kutudaki spraysticki alana kadar tusken rifle kullan ama ranged power up kullan her zaman (vendorlarda factory createler içinde bulabilirsin. sürükle silahın içine bırak) çünkü çok yavaştır.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Sosyal ağlarda paylaş

mission terminallerden görevini alabilirsin 5k lıktı sanırım görevleri (bayadır yapmıyorum kusura bakma) o görevi almak için bi grupta meyim olman lazım. yanlız şöle bişi var sen yenisin sanırım penth de direk kenker demiş ama 5k hamları var bu farelerin marksmandeki 2. kutu rifle ile alamazsın. spraysticki almadan hiç yapamazsın hele ilk atışta dibinde biterler deathblow çekmeselerde deli ederler.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Sosyal ağlarda paylaş

hocam su anda bende 4. kutuyu bitirmeye ugrasiyorum aslında bu rifle kasmak icin en guzel yer Endor orda crazed gurreck yaklasik 3k experience veriyor fakat endor cok bos bi yer oldugundan orda buff falan alamassin.O yuzden quanker missionlarini almaya devam et.Eger eclipse deysen beraber kasabiliriz /tell Carcassian yaz.Silah ben Tusken yerine E120a(ya da bunun gibi bi sey) kullaniyorum speedi Tusken den daha iyi bu silahi ve ranged powerup i Pope de rahatlikla bulabilirsin.Kolay gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...