madjai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 selam beyler.yaw sizce bu rifle skili en iyi nasil yükseltilir? carbine ve pistolu kolaylikla hallettim fakat rifle da hala 2. kutudayim.bi yardim etseniz?[signature][hline]Eclipse: Khas'bin Qebex Novice Marksman(Bounty Hunter lığa az kaldı).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 quenker quenker quenker =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 quenker ne yaw?[signature][hline]Eclipse: Khas'bin Qebex Novice Marksman(Bounty Hunter lığa az kaldı).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 dantooine deki bi yaratık türkçede kenker diye adlandırılır. 3. kutudaki spraysticki alana kadar tusken rifle kullan ama ranged power up kullan her zaman (vendorlarda factory createler içinde bulabilirsin. sürükle silahın içine bırak) çünkü çok yavaştır.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bu quenker ler dantooni nin neresinde[signature][hline]Eclipse: Khas'bin Qebex Novice Marksman(Bounty Hunter lığa az kaldı).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Kaymak yoğurdun heer yerinde!!![signature][hline]I lie here in my blood And see my family get killed I feel abandoned by my god I fear death's chill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 10 dk. dır dolaşıyom bi tane bulamadım?[signature][hline]Eclipse: Khas'bin Qebex Novice Marksman(Bounty Hunter lığa az kaldı).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yok ulaaan bi tane bile bulamiyom niye yapamiyooom????[signature][hline]Eclipse: Khas'bin Qebex Novice Marksman(Bounty Hunter lığa az kaldı).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 mission terminallerden görevini alabilirsin 5k lıktı sanırım görevleri (bayadır yapmıyorum kusura bakma) o görevi almak için bi grupta meyim olman lazım. yanlız şöle bişi var sen yenisin sanırım penth de direk kenker demiş ama 5k hamları var bu farelerin marksmandeki 2. kutu rifle ile alamazsın. spraysticki almadan hiç yapamazsın hele ilk atışta dibinde biterler deathblow çekmeselerde deli ederler.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volkii Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hocam su anda bende 4. kutuyu bitirmeye ugrasiyorum aslında bu rifle kasmak icin en guzel yer Endor orda crazed gurreck yaklasik 3k experience veriyor fakat endor cok bos bi yer oldugundan orda buff falan alamassin.O yuzden quanker missionlarini almaya devam et.Eger eclipse deysen beraber kasabiliriz /tell Carcassian yaz.Silah ben Tusken yerine E120a(ya da bunun gibi bi sey) kullaniyorum speedi Tusken den daha iyi bu silahi ve ranged powerup i Pope de rahatlikla bulabilirsin.Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 arkadaşlar rifleman rehberimiz şu an sitemizde hazır neden ordan destek almıyosunuz[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volkii Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 !!!!! bu rehberi gormemistim!!!! cok yararlı bi rehber olmus eline saglık........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 power up kullanmakda yararlı..:)[signature][hline]SUL of Eclipse (Missing since October 2004) Master Weaponsmith Master Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar