BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 IMDB IMDB said: Follows a mysterious anarchist who recruits a young computer programmer (Malek) who suffers from an anti-social disorder and connects to people by hacking them. Pilotu izledim (yaklasik 1 saat). Sardi beni bakalim, bekliyorum yeni bolumunu. Boyle retro bir hava var, ozellikle muzik tarzi zamaninda Uplink oynayanlara tanidik gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 bizide sarmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 aramada mr'dan sonra . koymamisim, fak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Kitliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar