Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Slmlar; Ben bu gundam i nette gezerken dikkatimi cekti,boyle robotlu olan anime ları hep sevmisimdir.Herneyse bu gundam in konusu bana anlatabilcek birisi var mı?,karakterleri tanıtabilecek?,....,.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 daha önce robotech izlemişsindir mutlaka. işte bu gundam, robotech'in gerçeği. yani şöyle anlatayım, bu çekik gözlü limon suratlı arkadaşlar gundam'ı yapmışlar, japonya da baya tutmuş. sonra amerikalı lavuklar gelmiş, demişler "bize bu diziyi satın pek beğendik". japonlar ok diyince "ama siz çok geyik yapmışsınız bizim memlekettekiler anlamaz bunları, şu konuşmaları çıkarın biraz daha savaş ekleyin, ismide ilk duyulduğunda kavranacak bişey yapın, alalım" demişler. ve böylece gundam robotech olmuş. bildiğim kadarıyla gundam pek çok seri halinde ilerliyo. 75 yılından beri yapılıyo, ve şu ana kadar çekilen bölüm sayısı 800'lere yaklaşmış. hepsini izlemeye kalkarsan kafayı yersin, neyse ki ayrı ayrı seriler halinde yapmışlar.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Saol yanıtın için; 1-netten indirebilecegim bir yer var mı acaba? 2-Toho Fuhai ("Master Asia") diye bir amca gordum onun robotcugu cok guzeldi acaba onun hangi seride oldugunu biliyormusun ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 netten indirebileceğin bi yer bilmiyorum, sen de arama bence, bulamazsın. p2p programlarını kullanırsan bulursun. gundam hiç izlemedim, o yüzden bilmiyorum.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 animenfo'yu kurcala, belki bişeyler bulursun.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 800 bölüm mü?????? ya ben 45 bölüm diye indirmeye başladim gundam seed i indiriom . [hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır [Bu mesaj hired_gun tarafından 12 September 2003 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 bu arada gundam Seed , gundama evreninde geçen 50 bölümlük olaylari kapsayan ayri bir anime serisi imiş gundami yapanlarin yaptiği ... da şu var oturdum ilk 10 bölümünü izledim , adamlar yapmişlar dedim :) kesinlikle gundam serisinin 800 bölümü de izlenmeli diyesim geldi[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 "hired" sen nerden indiriyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 gundam 1979 yılında yayınlanmaya başlmış efsane olmuş serilkerden birisidir Mobile Suit Gundam: 0079 Year Published 1979 Mobile Suit Zeta Gundam 50 1985 Mobile Suit Gundam 0083: Stardust Memory 13 1991 Mobile Suit Gundam F-91 1 1991 Mobile Suit V Gundam 51 1993 Mobile Fighter G-Gundam 49 1994 Gundam Wing 49 1995 After War Gundam X 39 1996 Gundam 08th MS Team 12 1996 Gundam Wing: Endless Waltz 3 1997 Gundam 0080: War in the Pocket 6 1998 Gundam Seed 50 2002 arada bir iki seriyi eksik yazmış olabilirim ama gundamın ilk serisine ve zeta ya çok övgü duydum(zeta yı çok kara hikayeler olduğundan sonra duble zeta diye komedi ağırlıklı bir serisi daha yapılmış) en berbatına gundam wing deniyor bende 16 bölümü var hakkaten sarmadı:) gundam x çok hafif geldi bana(aksiyon olarak) ama gundam seed deyince akan sular durur bence kesinlikle efsane olmaya aday bir seri şuan elimde 38 bölüm var ama harika hikaye anlatımı süper aksiyon sahneleri mevcut herkez izlemeli bence:) bu arada gundam zetayı gören duyan elinde olan beni arasın. çok merak attiğim bir serii....[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 bu arda gundam konusunda en süper kaynak şimdiye akadar anime gen tr deki forumlardaki Gundam Universe i okuyun hero adlı arkadaş nerdeyse bütün serilerin açıklamasını yapmış bulunmakta:) süper bir kaynak..[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 http://www.anime.gen.tr/forum/viewtopic.php?mode=viewtopic&topic=296&forum=1&start=0[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Gundam ların eskileri bayıcı biraz Ben G-Gundam derim başka tanımam Buurning Finngerrrr ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 San Diego Comic Con'da , Matsumoto Satoru adlı bir Sunrise yönetmeni Gundam SEED 2'nin yapım aşamasında olduğunu ve 2004 Ekiminde Japonya'da televizyonlarda yayınlanacağını belirtti. Yeni seri hakkında elde bulunan tek bilgi , gene 52 bölümlük bir tv serisi şeklinde olacağı. Bunun dışında, karakterler, MS'ler veya yeni kadro hakkında herhangi bir bilgi yok. elinde gundamın serileri olanlar, mail atarsa sevinirim:)[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Olanlar bana da msj atsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 gundam g & gundam z Title G Gundam Category TV Total Episodes 49 Genres Action, Mecha, Science-Fiction Year Published 1994 Studio Sunrise US Distribution Bandai Entertainment User Rating 7.7/10.0 (36 reviews) Title Mobile Suit Zeta Gundam Category TV Total Episodes 50 Genres Action, Mecha, Science-Fiction Year Published 1985 Studio Sunrise US Distribution Bandai Entertainment User Rating 9.0/10.0 (15 reviews[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 "Zeta Gundam'ı yapmaya başladığımda kasvetli ve trajik bir hikaye arıyordum. En önemli amacım savaşın ne kadar kötü birşey olduğunu ve savaşta hiçkimsenin ölümsüz olmadığını göstermekti. Ama serinin üzerinde bir yıl kadar çalıştıktan sonra, ben kendimi kasvetli ve kederli hissetmeye başladım. Gundam serilerinin Zeta gibi karanlık,acı hikayelerle tanınan bir animeler olarak anılmalarını istemiyordum ve bu nedenle Zeta'nın tam tersi eğlenceli,komik ve rahatsız etmeyen, tam tersine mutlu eden bir hikaye , ZZ (Double Zeta)yı yarattım. Bu nedenle, lütfen, anime izleyipte üzgün ve kederli olmayın!" - Yoshiyuki Tomino (New York'taki bir Anime Expo'da kendisiyle yapılan bir röportajdan alınmıştır. 2002 yazı. )[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Cartoon Network, Dic International ile birlikte "Mobile Suit Z Gundam" ın resmi ingilizce versiyonunu yapmak üzere Sotsu ve Bandai ile anlaştı. Ortaya ne tür bir şey çıkacağı henüz belli değil ama malesef herkesin ortak görüşü, amerikalıların bundan önceki animelere yaptıkları gibi Z Gundam gibi epik bir anime'yide rezil edecekleri yönünde...[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 gundamların full listesi ve yayın tarihleri.. Series Release Information Series Name Year Episodes Available in U.S.? Mobile Suit Gundam 1979 TV, 43 Yes Gundam I 1981 Movie Yes Gundam II: Soldiers Of Sorrow 1981 Movie Yes Gundam III: Encounters In Space 1982 Movie Yes Mobile Suit Z Gundam 1985 TV, 50 Coming in 2004 Mobile Suit Gundam ZZ 1986 TV, 47 No Gundam: Char's Counterattack 1988 Movie Yes Gundam 0080: War In The Pocket 1989 OAV, 6 Yes Mobile Suit Gundam F91 1991 Movie Comin in 2004 Gundam 0083: Stardust Memory 1991 OAV, 13 Yes Gundam 0083: Last Blitz Of Zeon 1992 Movie No Mobile Suit V Gundam 1993 TV, 51 No Mobile Fighter G Gundam 1994 TV, 49 Yes New Mobile Report Gundam W 1995 TV, 49 Yes Gundam: The 08th M.S. Team 1996 OAV, 12 Yes After War Gundam X 1996 TV, 39 No Gundam W: Endless Waltz 1997 OAV, 3 Yes 08th M.S. Team: Miller's Report 1998 Movie Yes Gundam W: Endless Waltz 1998 Movie Yes ∀ Gundam 1999 TV, 50 No G-Saviour 2000 Live Action Yes Green Divers 2001 IMAX movie No ∀ Gundam: Earth Light 2002 Movie No ∀ Gundam: Moonlight Butterfly 2002 Movie No Mobile Suit Gundam SEED 2002 TV, 50 Coming in 2004 Mobile Suit Gundam SEED 2 2004 TV, ?? Pre-Production[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 bu hafta sonu itibar iile gundam seed'in tüm bölümlerini indirmiş ve izlemiş olucam :) sizle payalşiyim dedim ( aka kıskananlar çatlasin :P ) cdye nasil çekicem bilmiom 50 bölümü :)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 indirdiklerin divx mi rm mi hepsi demekle 50 bölüm full mu.. ben talibim takasa benden birşey istersen hemen çekip verebilirim.. bendekile rm divx karışık sendekiler divx se hepsine talibim:) mailini verirsen listemi yollayabilirim sana:)[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com [Bu mesaj Zed tarafından 24 September 2003 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Quote: -------------------------------------------------------------------------------- On 2003-09-26 15:39, kender wrote: hocam biraz önce gundam zz lerin ilk 5 bölümünü 2 cd olarak aldım sana çektim. ama 1.bölüme bakayım dedim san ki bu gundam zetanın devamı gibi geldi.. özet olayları felan anlatıyordu? bilgin varmı? -------------------------------------------------------------------------------- slm Tam da adamına sordun ZZ Gundam'da da her Gundam'da olduğu gibi ilk bölümler serinin geçmişinin anlatılması ve olayların tanıtıulması için kullanılmış olması gerek.Zeta ile arasındaki ilişkiye gelince...ZZ Gundam , UC (Universal Century) zaman diliminde geçiyor , olaylar Zeta Gundam serisinden yaklaşık bir yıl sonra , Char's Counter Attack'dan da birkaç yıl öncesi...Zeta Gundam , MS Gundam'da Zeon'ların yenilgiye uğratılarak federasyonun her yere hakim oluşundan ve efsanevi Zeon pilotu Char Aznable'nin kayboluşundan sonra federasyonun , faşist ve şiddet yanlısı bir dizi komutanın etkisiyle terörize bir organizasyon haline gelip uzayda yaşayan her türlü kolonisti yoketmeye çalışan bir organizasyon (TITANS) haline gelişi anlatılıyordu.Bunun üzerine bu gidişe dur diyen bir dizi federasyon pilotu (ki Amuro Ray ve arkadaşları) ve eski Zeon amiralleri ve pilotları (Aralarında gizemli Quattro Bagina da mevcut) bir araya gelip geçici ittifakla TITANS'a karşı saavaşmak üzere Mecha'lı bir gerilla gücü kuruyordu.Zeta Gundam bittiğinde TITANS'ın da işi bitmişti ama bu kez Zeon'lar meydanı boş bulup yeniden organize olmuşlardı ve Neo Zeon (Axis) ortaya çıktı.Olaylar bu noktada başlıyor ve Judo Ashita ve veletlerinin Hamaan Khan önderliğinde yükselen Neo Zeon'lara savaşı anlatılıyor. İlk Zeta Gundam birçok kişiye göre gelmiş geçmiş en iyi Gundam'dır (ki bence de öyle) fakat içerdiği aşırı politik öğeler ve şiddet düzeyi yüzünden küçük yaştakilere hitap etmiyordu.ZZ'de olaylar mizahi doz arttırılarak verilmiş. ZZ'den sonra Char Aznable ve Neo Zeon'un son kozlarını oynadığı "Char's Counter Attack" ve Amuro&Char öldükten sonra devam eden olayların anlatıldığı V Gundam ve Gundam F91 geliyor.Onları da edinmek iyi gelebilir. _________________[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 bu yazıyı yazan heero Mobile Fighter G-Gundam Future Century 60 yılındayız. Dünya çevresel felaketler ve şavaşlar ile yıkıntılarla dolu bir gezegen haline gelmiştir. İnsanlar uzayda kendi ülkelerinin adına sahip uzay kolonilerine taşınmak zorunda kalmışlardır. (Neo-Japan , Neo-America , Neo-Turkey vsvs. ) UCF (United Colonies Federation) bu kolonilerin yöneticisi olacak koloniyi seçmek üzere ilginç bir yol bulur. 4 yılda bir tekrarlanacak olan bir turnuva sonucunda kazanan koloni 4 yıl boyunca kolonileri yönetecektir. Ancak bu turnuva insanlar arasında değil , Mobile Fighter adı verilen 15-16 metre uzunluğunda ve en azından 6 tonluk insansı hareket kabiliyetine sahip savaş araçları arasında olacaktır. Mücadeleyi kazanan MF ve pilotu şampiyon ilan edilerek "Gundam of the Gundam" seçilecek ve bağlı olduğu koloni 4 yıl boyunca diğer turnuvaya kadar kolonilerin yöneticiliğine sahip olacaktır. Bu sene 13. yapılacak olan turnuva'yı en son , Hong Kong'lu efsane dövüşçü Master Asia , diğer adıyla "Tohou Fuhai" kazanmıştır. Hikayenin ana karakteri zamanında Master Asia tarafından eğitilen Neo-Japan'li bir dövüşçü olan Domon Kasshu'dur. "Shining Gundam" adlı etkileyici bir görünüş ve performansa sahip olan MF'i ile turnuva'ya katılır. Görevi ülkesini şampiyon yapmak ta olsa Domon'un başka bir amacı vardır: 13. turnuva'nın hemen öncesinde babasının geliştirdiği "Ultimate Gundam"ı ve onu çalan abisi Kyoji'yi bulup yoketmek. Ultimate Gundam dünyada saldırıya uğradığında şeytani bir görünüşe sahip "Devil Gundam"a döner. Devil Gundam , tek kelimeyle inanılmaz bir teknolojiye sahip bir MF'tir. Kendi kendisini tamir etme , geliştirme ve iyileştirme gücüne sahip bir yaşayan organizma gibidir. Kyoji , Devil Gundam'ı çaldıktan sonra , Neo-Japan hükümeti Domon'un babasını bu olaydan sorumlu tutar ve onu Cyro-statis adlı bir teknoloji ile dondurur. (Bkz. Star Wars 2'de Han Solo'ya yaptıkları şey. ) Bu olanlara dayanamayan Domon'un anneside birkaç ay sonra hayatını kaybeder. Neo-Japan hükümeti , Domon'a , sadece Devil Gundam'ı yokederse ve 13. Gundam turnuva'sını kazanırsa babasını serbest bırakacaklarını söylerler. Domon , Shining Gundam'ı ile çocukluk arkadaşı aynı zamanda Shining Gundam'ın bakımından sorumlu olab Rain Mikamura ile turnuva'nın yapılacağı uzay kolonilerine doğru yola koyulur. 1994'ün başlarında V Gundam bittikten sonra , Bandai Gundam'ın 15. yılını kutlamak üzere yeni seri geliştirmeye karar verdi : UC evreniyle alakası olmayan yeni bir zaman diliminde geçen bir hikaye. V-Gundam'dan hemen sonra yayına giren G-Gundam ilk alternatif evrende geçen Gundam serisi olduğu gibi en çok tartışılandır. Giant Robo'nun yönetmeni Yasuhiro Imagawa tarafından yönetilen seri, mecha temalı animelere yeni bir soluk getirmiştir. Ana tema , milyonların birbirine girdiği savaşlar değil , sadece temsilcilerin aralarında dövüştüğü bir turnuva ile savaşlara farklı bir bakıştır. Ölüm teması çok çok azdır. Karakterlerin aralarında büyük bir rekabet olmasına rağmen genelde hepsi birbiri ile dosttur. (İşte bu KESİNLİKLE Gundam'larda görülmesi zor birşey... ) Gundam'ların çalışma şeklilleride diğerlerinden faklıdır. Geleneksel bir biçimde kokpitteki kollar ve düğmelerde değil , Mobile Tracer adı verilen pilotun giydiği çok sık ve dar bir kıyafetin üzerindeki alıcılar ile hareket edilir. Bu elbisenin üzerindeki alıcılar , pilot hareket ettikçe hareketleri MF'a yansıtır , bu sayede MF , pilotu'nun yaptığı her hareketi en ince ayrıntısına kadar kopyalayabilir. Serinin resmi US versiyonu çıkmıştır ve DVD olarak Cartoon Network tarafından satılmaktadır. Ama hangi akla hizmet için yapmışlar bilmiyorum bazı Gundam'ların ismi US versiyonunda değişmiştir. Pharaoh Gundam = Mummy Gundam Kowloon Gundam = Haow Gundam John Bull Gundam = Royal Gundam God Gundam = Burning Gundam Gundam Spiegel = Shadow Gundam Lumber Gundam = Grizzly Gundam Mandala Gundam = Mandor Gundam Matador Gundam = Toro Gundam Minaret Gundam = Scythe Gundam Gundam Heaven's Sword = Raven Gundam Devil Gundam = Dark Gundam Tequila Gundam = Spike Gundam Scud Gundam = Desert Gundam Benim kişisel görüşüm , (Gerçi soran yok ama... ) G-Gundam'ın güzel hikayesine karşın çokta mükemmel bir seri olmaması. İlk alternatif evrende geçen Gundam olduğundan izlenmeye değer olabilir. Ama benim Xenogears'tada uyuz olduğum olay buradada var. Söyle düşünün; altınızda 16 metrelik ve 8 tonluk bir savaş aracı var, ve siz bunu aklı başında her insan gibi ışın silahları , otomatik tüfekler vb. ateşli silahlarla değil de YUMRUK VE TEKMELERLE dövüştürüyorsunuz... Hatta dahada abartıp , bu dev robotlara "Aduket" "horyuken" (bu laflarada uyuz olurum ya neyse... ) filan attıyorsunuz. Ben oldum olası bu tür mecha savaşlarını sinir olduğumdan G-Gundam bana çekici gelmedi. Bu sizinde izlemeyeceğiniz anlamına gelmesin. Hikayesi hala güzel. Özellikle son 9 bölüm çok dramatik hale geliyor. Aman diyim. Şu her ülkenin kendi Gundam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mobile Suit Gundam 79 original seriyi nasıl bulurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 piyasada gundam seed ten başka seriyi tam olarak kimsede bulamadım..forumdan birkaç arkadaş 13 bölümlük serileri indirdiğini söylemişlerdi ama başka bilgim yok.. adsl en varsa gundam zeta nın bittorent linkleri var onları indirebilirsin:)[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Gundam - 0080 - War in the Pocket ///EP:6 1 dvd Gundam - 0083 - Stardust Memories ///EP:13 1 dvd Gundam - Char's Counter Attack ///1 OVA 1 dvd Gundam - Evolve ///5 OVA 1 dvd Gundam - F91 ///1 OVA 1 dvd Gundam - SEED ///EP:50 3 dvd Gundam - the 08th M.S. Team ///EP:13 1 dvd Gundam - Wing ///EP:49 3 dvd Gundam - Wing : Endless Waltz ///3 OVA 1 dvd [hline]ben bunları bulabildim , eksiksiz olarak bayağı zahmetli oldu ama ... hertürlü gundam trade'ine varım[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda [Bu mesaj hired_gun tarafından 10 Haziran 2004 09:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar