yamyam2003 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 BABA ADMİNİ BİLEN LÜTFEN CEVAP YAZSIN...!
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 naabcan sen bakiimm?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Buyrun benim. Nasıl yardımcı olabilirim?[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 :lol: kalplerimiz birmiş.[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Buzkirpisi anlamadım. Dalga geçtiğimi mi zannediyorsun?[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 evet[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hayır ne alakası var,dalga gecmıyordum,aksine, Hosgeldin,bizde 2 gündür seni anıyorduk.[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Buzkirpisi, 23 Ocak 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Hayır ne alakası var,dalga gecmıyordum,aksine, Hosgeldin,bizde 2 gündür seni anıyorduk. puahhaah[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben bayramda memlekete gitmiştim. Hayırdır ne oldu?[signature][hline]Yobazım ama para bende.
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 neler olmadıki ya senı bekledık hep[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
_KoRn_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bunu buraya neden yazdın anlamadım once k.o forum a gıdıcen nah kocaman koL admin yazıo pm le anLa$can saoLsun butun pmLeri okuoR ben premium alirken hata veriodu megerse cekmi$ 6 kere ardarda 14,95 $ koL adminLe konu$tum iade ettiler !
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Xigenon da Türk admin yok diye biliorum ben... ayrıca senin o sorununa hiç bi admin yardım etmez, edemez yamyam2003. bi dahaki sefere daha dikkatli olucan... (trade sorunuydu yanlış hatırlamıosam)[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bu sırada _KoRn_'u tebrik ediorum. Aylardır bende bunu anlatmaya çalışıyorum herkese. Gidin oyunun websitesine. Orada adminlerin mail adresini alın mail atın.. Ha dersenizki "ingilizcem yok nasıl mail atıcam" bende derimki "o zaman pm den nasıl anlaşıcan"... Benimde ingilizcem çok iyi değil ama tarzanca filan anlaşıoz mailde..[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
Öne çıkan mesajlar