Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hay Ulan Hay!

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Off ya off nası sinir doldum, deliricem.

Ya saat 4 gibi yatağa geçtim. Birada içtim, uyurum mışıl mışıl kalkarım sabah işe giderim dedim. Normalde aldığım uyku ilaçlarını, ertesi günü tamamen maymun gibi gezdiğim için, genelde kullanmamaya çalışırım her ne kadar doktorum kızsada. Hele sabah 4 olmuş hiç almıyım yoksa odun gibi olurum, hiç kalkamam dedim. Neyse arkadaşlar yan odaya geçti, bende ışıkları kapadım yatağa geçtim. İşte bütün hikaye bu dakikadan sonra başladı.

Ulan, gözümü kapıyorum kabus görüyorum.. Hayatımda 2-3 defa olmuştu boyle bi hadise. Bir gecede 15-20 den fazla rüya görme.. (bana geyik yapmayın zaten her gece onlarca rüya görüyoruz diye) Her gözümü kapayışımda kabus görüyorum sonra korkarak ayılıyorum. Neyse bu böyle olmaz dedim. Odaya hafif bir ışık süzmesi girsin diye holun ışığını açtım. (ne yalan soliyim kabuslardan sonra tırstım hafif)
Bu sırada yan odadan sesler yükselmeye başladı. (tahmin edin). Sevgilimin olmadığı dönemlerde boyle durumlarla karşılaşmama rağmen, uyku siniri ve kafadaki bir kaç olayın stresinin sonucunda bu hadiseye çok kıl kaptım. Normalde de hiç böyle kıl olmam bole olaylara. Ama bugün kıllığım tuttu. Yaf o yana dön bu yana dön uyuyamıyorum. Sesler geliyo seslere kitleniyorum ister istemez sonra kendimi ayıplıyorum. Üstüne bi dolu sinir daha yüklendi. Dayanamadım en sonunda micha'yı (kendisi kedim olur) çağırdım. Geldi yatağa işte madem sevgilimiz yok, kafada bozuldu, gay hayatı yaşıyım dedim. (kendisi erkek olur) Seviyom seviyom falan ama o ana kadar da erkek olması ile ilgili bi düşünce yoktu. Ta ki, tam mayışıp uzanana dek. Kıçını döndü, ulan sevdikçe kuyruğunu hareket ettiriyo. Ettirdikçe kuyruğu kalkıyo. Kuyruğu kalktıkça gözlerimin önüne.. (artık tahmin edin)
Off dayanamadım tabii en sonunda kalktım ayağa, bunu yazıyım dedim bari işe gidene kadar zaman geçer..
Off be...[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Sosyal ağlarda paylaş

Uyku iyidir uyku, aeeeehhhhh
*!esner*

Yannız bir yeri unuttum. İlk yatağa geçtiğimde dedim şu dres'in geyiklerini dinleyeyim bari. Dresquin vanille'nin imzasını felan okurken ardından bir şeye bağırdı. 10 sn sonra yukardan tık tık tık sesler geldi tabi. Kapattım bilgisayarı ve ardından yukardaki olaylar meydana geldi.. Hepsi üstüste...[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...