Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Pek televizyonla aram iyi değildir. 5 yıldır evimde televizyon yok. Artık bi televizyon alayım dedim. hem arada izlerim hemde bir kasa alıcam arada bağlar cs dota falan oynarım. Şu nasıl? http://www.teknosa.com/urunler/110015227/samsung-ue48h6470-smart-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv2-g#product-features yada başka tavsiye alıyım. 2-2,5k arası fiyat aralığı belirledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 tvde dota ve cs oynanmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bi de mobil cihaz tv ne alaka ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 açacak bölüm bulamadım. en uygun bura gibi geldi. telefon laptop falan bura. garbage açsam yardıracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 tamam oyun bağlama kısmını geçelim. bu tv nasıl? alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 smartsiz, 3dsiz bisey al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar