Mboma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 anladoysan bizede açıkla ben anlıyamadım da[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>
wook Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 muhahahaha[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]
mdma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: DiaBoLiC, 23 Ocak 2005 22:10 tarihinde demiş ki: abi yannız o en yakın elementler arasında niye TAHTA yok? ateş , su , toprak ,tahtaaaaaA? Eheh boyle bir beyin okumaya boyle birşey yakışır güzeldi :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ya tarih_hastasi devamlı topic açmak zorunda değilsin biz biliyoruz interneti gezmeyi...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bunun gibi birşey vardı arkadaşta bundan 4-5 sene önce..başka bir arkadaşa gösterdik adam sağdakine bakıp soldakini seçtim yine yok demişti..ve ciddiydi[signature][hline]Oooh Majesty Your kingdom is lost And ruins remind of your time Run, run, run Behind Run, run
Öne çıkan mesajlar