Mboma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 anladoysan bizede açıkla ben anlıyamadım da[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 muhahahaha[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: DiaBoLiC, 23 Ocak 2005 22:10 tarihinde demiş ki: abi yannız o en yakın elementler arasında niye TAHTA yok? ateş , su , toprak ,tahtaaaaaA? Eheh boyle bir beyin okumaya boyle birşey yakışır güzeldi :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ya tarih_hastasi devamlı topic açmak zorunda değilsin biz biliyoruz interneti gezmeyi...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bunun gibi birşey vardı arkadaşta bundan 4-5 sene önce..başka bir arkadaşa gösterdik adam sağdakine bakıp soldakini seçtim yine yok demişti..ve ciddiydi[signature][hline]Oooh Majesty Your kingdom is lost And ruins remind of your time Run, run, run Behind Run, run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar