SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya bunun başka bi mantıgı yok nasıl bu cevap değil uzun yollardan arastırıytosunuz bosuna ama dikkatli okursan benim dediğimi sen de böyle bişey yaparsın internet sitesine sonra als, senınde oyle bişeyin olsun[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
geffen Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: SoulCube, 23 Ocak 2005 21:06 tarihinde demiş ki: hala tartısıyolar ya *!kafayı yer * +1 [Bu mesaj fordcus tarafından 23 Ocak 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: fordcus, 23 Ocak 2005 21:10 tarihinde demiş ki: said: SoulCube, 23 Ocak 2005 21:06 tarihinde demiş ki: hala tartısıyolar ya *!kafayı yer * +1 [Bu mesaj fordcus tarafından 23 Ocak 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] fordcus aramızdakı konusmadan sonra anlastımız iyi oldu ben de yukarda aynen derken eray a diyosun anladım.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 eray sanki kötü bişi yaptı sana saldırın eraya =P matıını yiyim senin ps : bi yerde okumustum pardonunu yiyim senin cimalll[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hehe eray bende harbi bu ugrasıyomu falan dedım ya[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ''sadece hedefine odaklanan savaşçı kaybetmeye mahkumdur'' gibi bir söz mesela. edit: yeni waterloodan çıktım kusuruma bakmayın :) [signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Ocak 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: mayfer, 23 Ocak 2005 21:18 tarihinde demiş ki: abi yuh nası yer insanlar bunu :P yiyen yiyo da bazıları yemiyo ama yiyenlerı de bagımlısı yapmaya calısıyo :D Örn: Eray adam cocukları etkisi altına aldı ya[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: mayfer, 23 Ocak 2005 21:18 tarihinde demiş ki: abi yuh nası yer insanlar bunu :P way sen insan üstü bi warlikmissin demekki yememissin helal..:-D ben öle bi yedimki.. ama sanirim monitörümün icinde bi uzayli wardi.. onlar beni himayeleri altina aldilaar hayir..! artik bende onlardan biri oldum galiba :-D[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 oha bu ben orta 1 mı ne gıderken wardı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
geffen Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 //vanille *System_load Error*[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 böğğğğ[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 uzatmak yersiz ben gerekli acıklamayı SoulCube Yaptım Bakınız Anlamadan Önce : said: SoulCube, 23 Ocak 2005 20:58 tarihinde demiş ki: abi tekrar soluyorum ya kafa basıyosa sanıyede anlarsınız beyler . senın tıklaıgın resmi kaydetiyo sayfa diğer sayfa acıldıgında o resimi siliyo anladınız mı abi ilk saniye anladım direk tıkladım bide hiç bişey usunmedım kı ben :) Anladıktan Sonra : said: SoulCube, 23 Ocak 2005 21:09 tarihinde demiş ki: ya bunun başka bi mantıgı yok nasıl bu cevap değil uzun yollardan arastırıytosunuz bosuna ama dikkatli okursan benim dediğimi sen de böyle bişey yaparsın internet sitesine sonra als, senınde oyle bişeyin olsun Konuyu Uzatmak Gereksiz O anladıysa Siz hayli hayli anlarsınız :P[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 oy oy eray laf sokmaya calısan sensın galiba hehe sokarım lafımı haa:D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ahahahhaha:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:Bağımsız TÜRKİYE Cumhuriyeti!
Logan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 tarih_hastası milleti birbirine düşürmeye çalışıyor! ona kanmayın, o deccal! bütün açtığı topiclerdeki bilgileri nerden biliyor sanıyorsunuz? biri tarih_hastası'nı durdursun!!! *!kafayı yer*
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 abi ben boyle adamları seviyorum adam güzel topicler acıyo işte boş oş takılmaktansa mantık yoruyo . hem lazım böyle şeyler.biraz ince işleri bilmek lasım[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Logan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hadi her anlayan 1000 post atmış sayılsın madalya alsın :p..
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 abi yannız o en yakın elementler arasında niye TAHTA yok? ateş , su , toprak ,tahtaaaaaA?[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 DiKKAT UZUN ZAMAN KULLANILDIGINDA BAS DÖNMESi YAPABiLiR.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Gabe_Logan, 23 Ocak 2005 22:08 tarihinde demiş ki: hadi her anlayan 1000 post atmış sayılsın madalya alsın :p.. SoulCube Ömrü Boyunca alamaz o zaman =P[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bende düzgün bişi sandım atladım ha : )[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
Logan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sende soulcube'la kanlı olacan bu gidişle eraygnr :)..
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yok be biz özelden konusuyoz onna makara yapıyoz biz hehe korkma sen kolay kan cıkmaz bizden :d[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Öne çıkan mesajlar