35doruk35 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 93 karakterli geçen sezon elmas kümede bitirmiştim.Bu sene Ygs vs Lys ye hazırlandığım için ve artık loldende zevk almadığım için satıyorum. -7adet rün sayfası vardır Altın Kanat Kayle Eternum Nocturne Brolaf Beyefendi ChoGath Ruh Bekcisi Udyr Önemli olan skinlerimdir daha skin var ama onları detaylı bir şekilde eklerseniz söylerim Hearthstone hesabı ile takas olma olasılığı vardır. https://www.facebook.com/slipknot.doruk burdan ulaşa bilirsiniz. aklımda tam fiyat yoktur izmir içi elden satış düşünüyorum yada Hearthstone hesabı ile takas yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 beyefendi chogath çok istiyordum ama varaklı çerçeve lazım bana elmas çerçeve olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Sattigin sey ne? Cerceve mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ruh bekçisini ayrı satmayı düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
35doruk35 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ahahaha güldürdünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ben sokakta hanımefendi mutfakta aşçı yatakta fahişe lüx skini olan bir account arıyorum. öm den ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Cons said: beyefendi chogath çok istiyordum ama varaklı çerçeve lazım bana elmas çerçeve olmaz Dostum ÖM attım, varaklı yok ama beğeneceğini düşündüğüm başka bir tane var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Elini uzaklarda arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
35doruk35 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 valla bende ıstırmalık bi alıcı arıyorum çokmu şey istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 böyle bir hesabı satma doruk. lysye hazırlanıp napcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 doruk okuyup napçan bak okuyanlara hepsi ya pazarlamacı ya reklamcı oluyo zaten kendi yolunu çiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
35doruk35 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 burdan dokumacı kızlara selam olsun selam size dokumacı kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Doruk dogruyu soyle karsiyakali olup goztepeli rpsi mi yapiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 doruk seni karşıyakada görmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bu arada ciddi olalım, kaç para düşünüyosun hesap için? bide bu hangi oyun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
35doruk35 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 aslında hesabı beleşe veriyorum alın sizin olsun siz çok iyi abilersiniz lütfen beni dövmeyin saygılar hürmetler abiler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ruh diye bişey yok lan ruh bekçisi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
35doruk35 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 aslında satmak istemiyorum Hearthstone hesabı ile takas yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
35doruk35 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 aslında ordaki ruh değil ilah bekcisi udiyır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 süt gibiymişsin doruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
35doruk35 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 peki daninolu bir sütmüyüm yoksa ineklerin içtiği süttenmiyim? bence bu konuya yoğunlaşmalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Fistan said: ruh diye bişey yok lan ruh bekçisi ne kuku bekçisi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
35doruk35 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 aslında kuku bekciside yoktur onun gerçek ismi hıyvan gibi şiiey yapıyorsunuz yaa udıyırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 doruk sen bize uyma çok temizsin daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
35doruk35 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 beni çok bozdunuz galiba burada biraz daha durursam bileklerimi dikine doğru kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar