Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi oyunun içinde olmak isterdiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diablo da Cain Amca olmak isterdim[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Final Fantasy 8 veya 7
Olmadı Baldur's Gate
ama kalbimden kopan Diablo 2[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Mesaj tarihi:
millet canına susamış yahu diablo falan :)
leisure suit larry, playboy, dı sims, aoe (eğer gıral olucaksam ama :))[signature][hline]
Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli...
UO'nun zararları example bir:
- Hapşuu
- Rel Sanet You!
Msn
Mesaj tarihi:
Baldur's Gate II - Forgotten Realms - Underworld cok gizemli bir atmosferi vardı ah bir zamanlar baldur's gate oynardım... :)[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue
Dünya Kötülerin Dünyası...
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 01:46 tarihinde demiş ki:
Playboy mansion :horace:

said:
333, 23 Ocak 2005 10:19 tarihinde demiş ki:
Uo da 10 x mage olmak isterdim. us jux attığım felç , rel wis attığım mal olsun isterdim.
[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:
Bağımsız TÜRKİYE Cumhuriyeti!
Mesaj tarihi:
süper mario[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
Daniel bir karar versen artık.Senin karar vermeni bekliyoruz[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
  • Yeni Oluştur...