Bonus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 roller coaster tycoon.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 diablo da Cain Amca olmak isterdim[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Tabiki "Tiberian Sun"[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Uo : bir mareı'n üstünde dörtnala koşmak ve o sırada harp ile müzik yapmak =)[signature][hline]Okul ve Ülke AB'ye HAYIR! Mustafa Kemal : ''Empeyalizm yeryüzünden yok olacak'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Final Fantasy 8 veya 7 Olmadı Baldur's Gate ama kalbimden kopan Diablo 2[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Diablo,Ultima Online,Nwn'da Olmayı İsterdim ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Efsaneler ve Diyarlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Everquest 'de Norrathın ormanlarında bir wood elf olmak isterdim[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 diablo ve nfs underground[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 millet canına susamış yahu diablo falan :) leisure suit larry, playboy, dı sims, aoe (eğer gıral olucaksam ama :))[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 World of warcraft[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Baldur's Gate II - Forgotten Realms - Underworld cok gizemli bir atmosferi vardı ah bir zamanlar baldur's gate oynardım... :)[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 waterloooooooo[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Oyun olunca ne geçiyo elinize :D[signature][hline] harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 StarCraft. Tarsonis çölleri mesela.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiyuO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ultima Da Balron Olmak İsterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: John_Petrucci, 23 Ocak 2005 01:46 tarihinde demiş ki: Playboy mansion :horace: said: 333, 23 Ocak 2005 10:19 tarihinde demiş ki: Uo da 10 x mage olmak isterdim. us jux attığım felç , rel wis attığım mal olsun isterdim. [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:Bağımsız TÜRKİYE Cumhuriyeti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 uo da mare olmak da fena olmazdı yada bi deamon[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hangi oyunda olmak isterim bilmiyorum ama hangi oyunda olmak istemeyeceğimi çok iyi biliyorum .. Doom 3[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Smells like garbage..[signature][hline]I lie here in my blood And see my family get killed I feel abandoned by my god I fear death's chill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 süper mario[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 daoc[signature][hline]Dünyanın kahrını çekip delireceğime , ben delireyim dünya benim kahrımı çeksin. Öhöm bakınız Bendeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 lionheart,baldurs...,icewinddale[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 mekan olarak aslında vice city 'de hiç fena olmazdı mini eteklı kızlar motorlar arabalar vsvs :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Daniel bir karar versen artık.Senin karar vermeni bekliyoruz[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Baldur's Gate, Leisure Suit Larry.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar