BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 şimdi ne lazım bana; -kablosuz olsun -L ve R tuşları analog olsun -titremese de olur -en az bir sene götürsün sonra bozulabilir 100 tl den fazla vermek istemiyorum, bu fiyata marka önerebilecek veya kıyıda köşede kullanmadığı sağlam temizden bir kolu olan varsa o da olur yok derseniz ki "kardeş 100 den aşağıya iyi kol bulamazsın" o zaman 140 tl gömüp orijinal sıfır kol alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 SİKLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER SAYENİZDE 50 TL'LİK KONTÖRLAND PS3 KOLU ALDIM RÖRÖRÖRÖRÖRÖRÖRÖRÖRÖRÖ şaka bir yana bakalım eve gidince deneyecem ayrıntılı bir inceleme yazarım bruaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yetişemedim tüh http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps3-kol-dualshock-3-titresimli-pes13-gta5-cafe-169686218 60 lira zaten orjinal padler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 dün akşam kontörlandı denedim, 50 tl için gayet iyi geldi işte oynadıl lelelel diye tekkende çok vurdum da fifa da elime aldım senko aldı benzamayı acımadan vurdu da vurdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 iade et orcinal al, senkoyu dövebilirsin böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 xbox 360 kolu çalışıyor mu ps3'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar