Editor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 17" notebook aldım Sırtçantası arıyorum http://www.amazon.com/Republic-Backpack-17-Inch-G-Series-Notebooks/dp/B00IR79QWQ ASUS Republic of Gamers Nomad Backpack for All 17-Inch G-Series Notebooks şunu düşündüm ama yok tr de Alternatif ne önerebilirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 alet bu http://www.amazon.com/G751JY-DH72X-17-3-inch-GeForce-Graphics-i7-4860HQ/dp/B00NWE9SBS/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=1433172731&sr=1-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Samsonite sirtcantasi var ben. 17.3" tam sigiyor. Ama modelini bulamadim en yakini soyle bisiydi(amazon.com) 3.5 senelik canta halen saglam, ama her gun kullanmiyorum. Bir seyahatte icine 2 tane 17.3" laptop sigdirmistim(sarj aletlerinin birisini bavul koydum gerci). Bu arada sarj aleti ile birlikte zebil gibi bir agirliga(yaklasik 9kg) ulasiyor canta. Surekli kullanimda her gun kayislari ayarlamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 samsonite in seyhat çantasını aldım ben deppo dan 17.4 için. Uçakta tam oluyor üst kabin bagajına. taşıması kolay. SIrt çantasıda kendi sırt çantası var birde nike tan 2 tane farklı zamanlarda aldığım postacı çantası tadında spor çantaları var onlarada tam oluyor. Gerçi biraz sırıtıyor onlarda birde sıfır koruma başka çantalara göre ama idare ediyorum artık. asusun da kendi çantası var idare ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Asusun Rog çantası çok güzelde pahalı ya çinden getirtiyorum bakim bitane güzelse onu kullanıcam bokta çıkabilir çünkü çin orası hahaah ona göre yoksa amazondan vericem siparişi artik Samsonite de güzel ve sade duruyor onuda düşünebilirim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar