Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivilce sorunsalı !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sırttaki ve yüzdeki sivilcelerden kurtulmanın yolu nedir beyler?özellikle son zamanlarda sırttımda çok cıkmaya başladı.

birde eskiden kalmış kızıl sivilce izlerinden kurtulmanın bir yolu varmıdır?
Mesaj tarihi:
al benden de o kadar walla. acaip de aciyo yaww kocaman kocaman çikti ... allah askina bilen birisi warsa yardim pls....:([signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
benzin fln da dökelim istersen...

çufffff....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
said:
Black-ice, 23 Ocak 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
roaccutane

Bu nedir?[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
Banyoya gir once sabunla hem yuzunu hemde sırtını sonra sıcak suda ama bu su ılıkd eıl sıcak 5- 10 dakka tut bunu tekrarla bendede wardı bunu yaptıkça azalıo ama tamamen geçmio onuda solıyım...
Mesaj tarihi:
said:
Xanthe, 23 Ocak 2005 01:49 tarihinde demiş ki:
Banyoya gir once sabunla hem yuzunu hemde sırtını sonra sıcak suda ama bu su ılıkd eıl sıcak 5- 10 dakka tut bunu tekrarla bendede wardı bunu yaptıkça azalıo ama tamamen geçmio onuda solıyım...

Xanthe benim de en berbat huyum budur.Felaket sıcak suda duş alırım.Yani işe yaramıyo.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Mesaj tarihi:
said:
Maedhros, 23 Ocak 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
said:
Hellsing, 23 Ocak 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
said:
roaccutane

Bu nedir?

ilaçtır efendim..

Nasıl bir yan etkisi varmı yada etkilimi?[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Mesaj tarihi:
said:
Hellsing, 23 Ocak 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
said:
roaccutane

Bu nedir?

sivilceler için en etkili ilaç.
fazla D vitamini almanı sağlar ve vücudunda döküntüler başlar ayrıca yağ oranı da azalır vücudunun. bir süre ilacı kullandıktan sonra uzun süre yada belki de bir daha hiç sivilcen çıkmaz. tabii doktorun vermesi lazım o yüzden bir cildiyeciye gitmelisin. ama ilacı alırken kötü hallere düşersin dudakların çatlar yüzün kızarır falan filan.

sen onu boşver direk bi cildiyeciye git kısacası.[signature][hline]eski black1ce
Mesaj tarihi:
abi banyo yapmayın deneyin ya bi allah allah. sırttaki sivilceler banyo yapmamaktan çıkıyo uaaaa[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | ||
Mesaj tarihi:
Döküntü derken neyi kastediyorsun?

Birden aklıma geldi bu ilaç o güneşin kör etme ihtimali olan ilaçmı?[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Mesaj tarihi:
bu arada 2 kutuluk tedavi gördüm roaccutane ile ama işe yaramadı. bir kutu 10 günde bitiyo benimki 20 günde bitti hayatımın en kötü 20 günüydü açıkçası. doktora tekrar gittiğimde bir 2 kutu daha içmem gerektiğini söyledi.
vallaha bilmiyorum evet bende fos çıktı ama abim, annemde falan öyle işe yaradi ki bu ilaç onun gazıyla başladım bende.[signature][hline]eski black1ce
Mesaj tarihi:
said:
Bacyo, 23 Ocak 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
abi banyo yapmayın deneyin ya bi allah allah. sırttaki sivilceler banyo yapmamaktan çıkıyo uaaaa

Of ne alaka hergün banyo yaparım.Bazen hatta piskopatlık derecesinde duşta cok uzun kalırım.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Mesaj tarihi:
arkadaş bi ilaçtan bahsetmişti, vücutta yağ bırrakmıyordu(sivilce de olmuyordu bu yüzden)
ilacın adını bilmiyorum da kağıt falan imzalıyorsun "ben kaşındım" diye
bence bi cildiyeciye görün, kesinlikle sıkma sıktıkça geliyor adiler.
onlarla barışık ol, kan görmeye alış vs vs
yaş 18-19 oldu mu bitiyor zaten[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
said:
Borbag, 23 Ocak 2005 02:04 tarihinde demiş ki:
arkadaş bi ilaçtan bahsetmişti, vücutta yağ bırrakmıyordu(sivilce de olmuyordu bu yüzden)
ilacın adını bilmiyorum da kağıt falan imzalıyorsun "ben kaşındım" diye
bence bi cildiyeciye görün, kesinlikle sıkma sıktıkça geliyor adiler.
onlarla barışık ol, kan görmeye alış vs vs
yaş 18-19 oldu mu bitiyor zaten

18 yaşındayım zaten (:[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

• Yeni Oluştur...