Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Bitirme projesi ararken kullanmak üzere "product portfolio" yaptım. Portfolio yapmak gerçekten gıcık derecede zaman alan bişey. TUDelft'e başvururken de hazırlamıştım falan. neyse, bu sefer insan gibi feedback istediğim için atıyorum. Saçma sapan yazım hataları olabilir bi kısmını az önce yazdım proof read yapmadım. Bullshit kısımlar da var tabiki ama bizim bölüm birazcık böyle. Bullshit olmayan hesap kitap kısımlarını portfoliya koyamıyorsun zaten, merak ederlerse soruyorlar görüşmelerde, anlatıyorsun gösteriyorsun vs. http://www.deideworks.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 yalnız 3-4 kişiye gösterdim bölümden feedback için patiye atarken strese giriyorum asdhfhds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Burda çok kaliteli insanlar çok kaliteli yorumlar yapıyorlar, herkes uzman ondan ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 güzel olmuş aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 ne kadar mutlusun ya fotolarda main page I am an industrial design engineer work I enjoy working on product design projects that have strong technical and usability aspects. I try to keep a clear idea how a product might function and how a user might interact with it. bu iki a/an olayi carpti gozume. cok guzel olmus yalniz site. cok begendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 düzelttim şimdi, edit atarken a/an'ları değiştirmeyi unutuyorum hehe. teşekkürler fidbek için, umuyorum ki bitirme bulucam, iş bulucam falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Merak eden varsa coding'i yapmadım, direk powered by weebly. Bazı ufak şeyler için (cookie consent, ve no-script versiyonlu anasayfa) ufak eklemeler yaptım koda, css'e falan da giriyorsun tabi bazı ayarlarla oynamak için. Onun dışında grid şeklinde site yaptıran builderler çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Bence de temiz ve işlevsel olmuş. A'dan B'ye yol almak için en kısası işte. Portfolio için yeter de artar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar