dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 bu aralar bir şarkının tablarını arayıp ısrarla bulamıyorum dedim bir konu açayım da talepler paylaşımlar burdan olsun. Arch Enemy'nin Bury Me an Angel şarkısının son kısmında yer alan solonun tablarını arıyorum ve bulamıyorum. elinde varsa +100 sevap point garanti. bkz. arkadaş çalmış http://www.youtube.com/watch?v=JsdpaxzPh3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 kulaktan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 bu parça Drop C çalınmış.akor düzenini sürekli değiştirmek sap ayarını bozar o yüzden tabları alıp sürekli çalışmak istiyorum. sırf kulaktan çıkarmak için drop C ayarlayıp sonra sıkılınca eski düzene dönersem gitar gılırı yer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 çocuğun maili fln yok mu feys sayfası veya ordan rica et? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 senko said: çocuğun maili fln yok mu feys sayfası veya ordan rica et? youtube yorumuna yazmış kulaktan çıkardım diye. tabi Furkan Yurteri dediğimiz adam profesyonel gitarist onun kadar olamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 http://www.911tabs.com/tabs/a/arch_enemy/bury_me_an_angel_tab.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 abi bunların hepsi ilk albümdeki parçanın tabları 2009dakinin değil. inat ettim çıkardım soloyu ama yine de tablar lazım çünkü bir kısımda ritim yükseliyor ve yakalayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar