Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Semra Teyze

Daniel

Öne çıkan mesajlar

Uye olurum cunkı derdımı tasamı unutuyorum o acınılası kumesı ızleyınce şu zibilim olurmusun hedesini..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

ata'nın annesi ne demek ya? Ata'yı nerden bilsin adam? Gelinim olursundaki en cadı kaynana diyecen anlayacak şıppadanak ardeth.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
2. caner vakası diyorum artık ben bu kadına. bir ara hatırlarsınız ota b.ka caner çıkardı. kimi zaman hasta olurdu aşkından, kimi zaman şaka yapan adamı döverdi. şimdi onun bayrağını semra taşıyor! kadın pazar keyfine çıkmış yahu, yuh! bıktım artık, bu kadını izlemek istemiyorum. televizyonlardan ebediyen kaldırılmasını istiyorum.

şimdi 'o zaman kanalı çevir ne lagaluga yapıyorsun' diyeceksiniz ama çeviremiyorum çünkü annem izliyor! televizyonda bilgisayarın yanında olduğu için kadını görmesem bile sesi rahatsız ediyor! benimle birlikte olan varsa haftaiçi bir sabah gidelim aydın'ın programına kesin orada olur. kazığa bağlayıp yakalım, hem biz kurtulalım hemde türkiye!

*!meşaleleri hazırlar*
Sosyal ağlarda paylaş

hazir konu acilmisken soriyim .. caner ve tülin baristilarmi :-D?[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Sosyal ağlarda paylaş

caner en son hastanedeydi...aydınla telefonla canlı yayında konuşuyoken ikisi birlikte hüngür hüngür ağlıyolardı :D[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]
Sosyal ağlarda paylaş

onlar ağlarken baktım yanımda annemde ağlıyo bi an şaşırdım sonra noluyo ya?? dedim.Acaba bende mi bi acaiplik war çünkü onlar ağlıyoken benim gülmekten karnıma ağrılar girmişti :D[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

wook sen topluma ayak uyduramayan asosyal birisin belli neden ağlamadın ulen 3 kişi ağlarken gülen bizden değildir lol[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

haha en son bide yine bi tane dandirikkk .ikik bi program görmüstüm show tv'de ..yeniden kavusmak isteyen gelin we damat adaylari icin. ehe spikerler kimdi hatirlamiorum ama kesin yine öjlem ve aytin ti =P .. resmen show yaptilar.. herifi aglatmak icin arka planda bide hüzünlü müzik caliodu ailecek agladik walla.. =)bide o kadar komik sorular soruolardiki herif en sonunda gözyaslarina hakim olamadi =P hastanelere düsmüs.. gülmekten katildim bu olaylara izlerken, birisi aglarken ilk defa güldügümü hatirliorm =P[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 23 Ocak 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
wook sen topluma ayak uyduramayan asosyal birisin belli neden ağlamadın ulen 3 kişi ağlarken gülen bizden değildir lol

bi an kendimi öyle hissettim :D[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daniel_Xavie, 12 Aralık 2004 16:53 tarihinde demiş ki:
ya annemler falan hep bu programı izliyo artk annemin bu kadına özenmesinden korkuyorum ya semra teyze yaktın bizi..! :(

ama gercekten bu kadın deli bence bu kadının üniversitede incelenmesi gerekior :)

eheh semra hanıma laf yoq o turkıye dekı kaynanaların kaynanası :lol::lol::lol::lol:[signature][hline] Msn: [email protected]
Just stuck, hollow and alone
Sozlukte Cheester
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...