arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 grup vitamin şarkısı olmuş şirketleri tercih etmeyiniz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Sekreter söylememiş içine mi atmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 düzgün insan seçiyoruz şirkete. olay büyümesin diye anlatmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 kendi adresine 20-30 kg bi koli gönder alıcı ödemeli kıl olduğun kargo şirketiyle. kabul etme geldiğinde. getirip götürsün bi kaç defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 now we re talking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ismail 20 30 kilo taşımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Ben Gregoyu hiç böyle tanımamıştım. Kurye paketlemeler falan. :( Adam yaz kış yağmur çamur gezip evrak dağıtıyo. Sen klimalı ofisinde harem ağası gibi oturuyosun, kızların tavırlarını çekip flört ediyosun. Yakışmadı Grego.Post sponsored by: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 evet bunlar, basit taşıma kuryesi. belge, numune vs. taşırlar. neyse her geldiğinde beni görmesi yeterli oalcaktır diye düşünüyorum. DA, seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar