mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 tam da emin değilim şarj sorunu olduğundan da şöyle bi durum var Geçen gün laptop kapandı bi anda Açılmıyo şimdi Şarj aleti takılıyken, şarj aletinin ışığı yanıp sönüyo. Çıkarttığımda sanit yanık duruyo. Pili ve şarj aletini çıkarttım 1 dk kadar açma tuşuna bastım sonra şarj aletini takıp tekrar denedim bişey olmadı. Laptop mu ölmüştür yoksa şarj aleti mi? Yarın başka bi şarj aletiyle deniyicem de şu an yapabileceğim bişeyler var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 akü takviye kablosuyla diger laptoptan vurdurmayı denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Şuna bi up çekiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 git bi yerde başka şarj aletiyle denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Gidicem arkadaşın uyanmasını bekliyorum. Oyun oynuyodum ısındı kapandı bi anda. Pili bitmiş olsa hibernate'e alıyo uyarı filan çıkıyo normalde ondan dolayı kıllandım ben anakart filan gg diye Pille de çalışmıyo alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 pil dolu olduğuna eminsen gg, başka bir pil ve şarj aletiyle dene de bir önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar