Reflective Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Beyler kapatılmış Xigenonda ben biraz uğraşarak duvar bugı sayesinde girdim ama bütün kapılar kapalı açık kapı bırakmamışlar[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) [Bu mesaj Gladros tarafından 23 Ocak 2005 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
daedric Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 rampage mı yine ? :D[signature][hline]Karakter adı: Enchantress Özellik: Mage/Fire-Light Irk: El Morad Sunucu: Xigenon1 Seviye: Henüz yetişmekte Clan: Agema
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 efet ama bu sefer bütün kapılar kapalı[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
daedric Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Nedenini bilmiyorum ama Rampage clanına karşı büyük bir antipati besliyorum. Yani Noob'ta iyi bir clan, kıskanıyor olsam onlarıda sevmem ama Rampage ayrı birşey. Bazen görüyorum, adam sırf eşyalarını göstermek için tezgah açıp 999.999.999.999 şeklinde bir fiyat koyuyor. Bir topic'te buzkirpisi demişti galiba, bunlar adminlerin adamları milleti özendiriyorlar alışveriş yapılması için diye, kesinlikle katılıyorum.[signature][hline]Karakter adı: Enchantress Özellik: Mage/Fire-Light Irk: El Morad Sunucu: Xigenon1 Seviye: Henüz yetişmekte Clan: Agema
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kim yaa bunlar bole artisleerrrr bende bole birsini diezde gordum.Adam belik 5 kere item cikardi merchantti da doldurdu stafflar yuzukerr kolyelerr bayiliyordumm.Bi ic cektimm o kadar eheh
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ya Rampage lerı bende sewmıorum arkalarında pelerın ellerınde +9 sılahlar ordan oraya kosturuolar arena da bıraz mılletle dowusıyım moralım bozuktu(chıtın patlamıstı) baktım rampagelerden bırı nereye gıtsem gelıo 3 wurusta da olduruo benı uyuz ettıler ya[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yaa b ugun diezde bi cz yapim dedim mage im bu arada orc base in oraya gittim beklioyrum bi noob cikarsa alcam.dusuk lvl priest cikti indirdim.Sonra bole bi laga girdim tam ciktim orc gelio pelerinkli falan bole dehset bise.Hmen town yapim dedim adam bana 1 kere kodu ustunde de scroll wqardi onun icin yatmadim>Townda bi baktim adam bana 926dmg koymus bende ohaa dedim Ilk defa gordumm 926 dmg bende
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bide kapiyi ansi kapatiyolar anlamadimm?????? solersenzz
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben kapıyı kapatmak için kapının yanında bir kol gördüm ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bildigim kadarıyla siege warı kazanan klan kapılara hukmediyo. Gülcegine yaz,biliyosun sen ne oldugunu :D[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
Quanzi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: undertakeres, 23 Ocak 2005 22:40 tarihinde demiş ki: ohaa dedim Ilk defa gordumm 926 dmg bende 1462 assassinden gelen dmg complete robe, pad crimson boot, gauntlet vardı üzerimde. +300 ac buff[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch ---------------------------------- Knight Online US Server Ares Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 +1 :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Yuha! Talos! ohara! şaşırgan otu resmen.. :D 1462dmg Demekki neymis oyunda her şekil ölüyormuşsun defans kasmaya gerek yokmuş öldürebildiğin adamlar yanına karmış Paper en baba mage türevi imiş
Öne çıkan mesajlar