karakedi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 arkadaslar pati albümdeki büyük resimleri görebiliyor musunuz? (kuçuk resimleri degil büyük olanları)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 evet?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 göremediklerim var. büyük olduklarını farzeiyorum o zaman ben :)
geffen Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Albümdeyken görülüyorlar, ama forum içinde mesaja ekleyemedim ve sırf resim linkini http://album.paticik.com/b/3854.jpg şeklinde adress bara girip enterladığımda da bu klasöre giriş izniniz yok mesajı verdi.. Karakedi amacına ulaşmış o zaman.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae [Bu mesaj fordcus tarafından 23 Ocak 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 gercekten bu özellik güzel olmus paticik.com resim deposu sananlar var. gelip albume resim atıp sonrada 1 mesajı bile bulunmayan insanlar var[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Eray haklı (dostluk mesajları ) lalalal[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kocaman hemde[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 privacy hede hödö dream gerçek oldu[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben onu da gorebiliyorum[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hepppsini görebiliorum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bende göremiyorum kendi resmimi mesela küçük görüyorum büyük tıkladığımda X yani çarpı olarak çıkıyor[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Öne çıkan mesajlar