Masakari Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 *bilgisayar toplamak istiyorum ama kıt olan bilgimle alacagım parcalara zarar vermekten korkuyorum yardım alabilecegim bir site var mı *birde parcalar arasındaki uyum olayını nasıl halledebilirim çakışma olmadan mınımum hız kaybıyla makınayı toplamak ıstıyorum *hangı markanın hangı parcası ıyıdır(anakart,rem,hdd vb....) nereden ogrenebilirim NOT:kısısel yardımda kabul gorur(hatta daha ıı olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 abi ben sana şöyle bi site veriyim her şekil yardımcı olur sana www.donanimhaber.com burda bi çok kişi sana farklı cevaplar verebilir sen en ıysı o sıtenın özel soru bolumnde site yetkililerine soru sor anında cevap veriyolar sana . onlar tecrubeli hem bu işlerin uzmanı[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar