Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Arkadaşlar benim admin olduğum bir cs sunucusu var 24 saat açık.Ben istediğim zamana serveri ayarlıyabilirim bir gün ayarlasak saat flm o saatte 12 kişi gelse servera maç yapsak karışık yada gelecekler yazsalar isimlerini takımları flm ayarlayıp bi maç yapsak nasıl olur?Serverı istediğiniz zaman ayarlıyabilirim size baglı zaman.Benim için herzaman olur.Cs 1.5. Server ip : 81.213.141.174 Mesela Pazartesi sabah 12:00 gibi nasıl size uygunmu kim gelebilir?İsimleri alalım ayarlayıp yapak bi maç :D Sadece maç için değil başka zamanda beklerim =][signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Cs yaşıyormu hala ? :)[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 cs O_o hatta Ô_ô (emrah version)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Yaşıyor arada atıoz işte :D isteyenler gelsin zorla değil ya.[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Format attıktan sonra bilgisayara HL ve CS cdlerimi bulamadım, bulursam süper olur =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı!
mutos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 cok iyi olur derim ben. aslnda topic oyunlara tasınırsa daha iyi olur.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben yaaprımda 8 inde gidiyom tahminen 9 undna sonra uygunum[signature][hline]Boo
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Cs oynamayı unutmusumdur ama belkı gırebılırım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bilgisayar oyunlarına açacaktım aslında ama buraya açmak daha doğru gibi geldi.neyse konuyu saptırmıyalım kimler gelebiliri?[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 cs ne beee tinerci oyunu :D[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Tinerci oyunu mu ? Ben 6 senedir falan oynuyorum bu tinerci oyununu =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı!
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 23 Ocak 2005 00:35 tarihinde demiş ki: cs ne beee tinerci oyunu :D Alakası bile yok be saçmalama.. [Bu mesaj Infarctus tarafından 23 Ocak 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
pan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ah cs ah, bn d format atmasaydım bi bakardım ortama ;)[signature][hline]wtf?
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 23 Ocak 2005 00:35 tarihinde demiş ki: cs ne beee tinerci oyunu :D ne alaka ?[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bulamazmısın cd sinii ya?[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Konu Dışı Diğer kategorilere girmeyen, kısaca herşey :) FPS Oyunlar FPS türünde tüm oyunlar için...[signature][hline]FF
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ya orayla ilgilenen fazla kişi yokki ama arcane çoğu kişi konu dışında ondan buraya açtım yoksa nereye açılmasını gerekir flm biliyorum =][signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 herkes korkmuş karakediden kimse bunun yeri buramı lan diye çemkirmemiş ehehe.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bunun yeri buramı lan :D yok sözümü geri aldım :) höhü 256 adsl ile oynanıyorsa source oynamayı tercih ederim patilerle. ama ille 1.5 1.6 yapacaz derseniz her sürümüne varım ancak kurması dert onları.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Infarctus, 23 Ocak 2005 00:50 tarihinde demiş ki: Ya orayla ilgilenen fazla kişi yokki ama arcane çoğu kişi konu dışında ondan buraya açtım yoksa nereye açılmasını gerekir flm biliyorum =] böyle yaparsak ilgilenen sayısında bi değişim olmasını bekleyemeyiz di mi :)[signature][hline]FF
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Doğru söylüyosn ama ne bilim işte daha çok toplayam die dedim ama kimse yokki su an kımseyı ayarlıyamadım Siz bi gün werin o günde toplanalım yarına kimse glemiyor.[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben yaparım hatta çok iyi yaparım ne zmn ayarlarsan geliyim en[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Çekecek yer söyleyebilirseniz gelirim..[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 emule[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ha bu arara cs 1.5 mı ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Öne çıkan mesajlar