Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Cs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar benim admin olduğum bir cs sunucusu var 24 saat açık.Ben istediğim zamana serveri ayarlıyabilirim bir gün ayarlasak saat flm o saatte 12 kişi gelse servera maç yapsak karışık yada gelecekler yazsalar isimlerini takımları flm ayarlayıp bi maç yapsak nasıl olur?Serverı istediğiniz zaman ayarlıyabilirim size baglı zaman.Benim için herzaman olur.Cs 1.5.

Server ip : 81.213.141.174

Mesela Pazartesi sabah 12:00 gibi nasıl size uygunmu kim gelebilir?İsimleri alalım ayarlayıp yapak bi maç :D
Sadece maç için değil başka zamanda beklerim =][signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme

[b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Mesaj tarihi:
cs
O_o hatta Ô_ô (emrah version)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
Format attıktan sonra bilgisayara HL ve CS cdlerimi bulamadım, bulursam süper olur =)[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..

DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı!
Mesaj tarihi:
Tinerci oyunu mu ?

Ben 6 senedir falan oynuyorum bu tinerci oyununu =)[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..

DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı!
Mesaj tarihi:
said:
LasT_SuRviVoR, 23 Ocak 2005 00:35 tarihinde demiş ki:
cs ne beee tinerci oyunu :D

Alakası bile yok be saçmalama..

[Bu mesaj Infarctus tarafından 23 Ocak 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bunun yeri buramı lan :D yok sözümü geri aldım :)

höhü 256 adsl ile oynanıyorsa source oynamayı tercih ederim patilerle. ama ille 1.5 1.6 yapacaz derseniz her sürümüne varım ancak kurması dert onları.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Infarctus, 23 Ocak 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Ya orayla ilgilenen fazla kişi yokki ama arcane çoğu kişi konu dışında ondan buraya açtım yoksa nereye açılmasını gerekir flm biliyorum =]
böyle yaparsak ilgilenen sayısında bi değişim olmasını bekleyemeyiz di mi :)[signature][hline]FF
  • Yeni Oluştur...