adrnin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bende knight online server var 2gb civarinda KnightOnline Server kurmak istiyorum.. Yardim edecek var mi plssss...
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 büyük hata olur bence nededine gelince buyur burayı oku. http://forum.paticik.com/view.php?id=108750[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
adrnin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kardes ben TURK degilim YAHUDI yim
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ahahahha lol koptum abi[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bende koptum burda bahsettiğimz din değil arkadaşım yer yaşanılan topraklar :D[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ehehe :lol:[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char® , 7m coinse satılıktır Rogue Goblin Full Plate Set Alınacaktır Paper flame charla rogue gob fp sette degisilebilir ;)
adrnin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 biliom da ben zaten TURKIYE de kurcam.Ama adminler TURK olmiacak :D
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya aslında çok iyi olur bu türk serverı bence türkiyede kurulmalı yapılacak bir şey olsa ve nasıl yapılacağını bilsem kendim yapardım gücümün yettiğince[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Yaolsun burda yaşamıyomusun türk ol yada olma ister hristiyan ister yahudi bana fark etmez orda anlatılmaya çalışılan türkiyede kurulacak bir serverin ne gibi kötü yanlarının olacağıdır hem hatlarımız berbat hem millet birbirini kayırcak sen kurcaksın tek başına yönetemrzsin mutlaka bakalaırda olcak isterse onlarda yahudi olsun hiç mi türk arkadaşın yok onlar sana gelip bana kıyak yap dediklerinde hiç mi yapmıcan.Eminim türkiyede kurulan server yüsünden birileri ölür hemde saçma sapan bir neden yüzünden ben Adanada yaşıyorum MUO diye br oyun war onun oyuncuları birbirlerini bıçakladılar burda server Türkiyede kurlursa muhakkak bu tarz olaylar olcaktır emin olun.[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
adrnin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kardesim kendin zor yaparsim iyi bir destek olmasi lasimm host destegi bulman lasim (guclu olmasi lasim)bant genisligi iyi olan bi host bulmak lasim bu counter degilki 16kisilik kuralim 2 bin kisi online olacak burda server dayanamas bu yukeeee
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Sadece 2000 mi :D[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
adrnin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 arkadasim 2000 kisiyi kaldiramaz demek istedimm turkiyenin bandgenisligi ne ki bu alt yapiyla ancak 2000 kisi oynaya bilirizzzz
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Anladım o yüsden bence hiç gereği yok ağrısız başını ağrıtma boşuna :-)[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sınır koyarsın 1000 kişi diye ilk alan alır alamayan biyerini avuçlar :)[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
xerberg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Adonis Kapandıgından Beri Knight serveri Kurmaya Calisiyom.. Ama Kafayı Yedım Bi turlu Bulamadım. Sana Basarilar Ama Vaz gec Bu sevdadan Oyunu Yapan Firma Para Ile acıomus [Ucret=3.000 Dolar{1 Aylık} Acarsan Hayırlı olsun ..... Ama Ben Gelmem :)
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bir gün bu oyunda ya ultima gibi serverları açılacak ülke çapında yada unutulup gidecek[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
xerberg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ultima Unutuldumu ? sence :P Tabiki Unutulmadi Ama Ultimanin En İyi Ozelligi Kesdigin Adami Lootlaya Bilion Bu , Knight Sadece level Kas adamda Kafa Kalmaz a......
adrnin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bende Server var rus bi arkadasimdan aldim tam boyutu 2.345mb Kurmayi kurarimda destegi saglayamayiss yeni patch leri falan ayarlamak lasim, destek olacak arkadaslar lasim(prohgramlamadan anlayan ) oyun Java ve J ile programlanmis cun ki......Zor is ama dene mesi bedava......Belki ilerde K2 nin yaptigi gibi parada kazanirixx :D[signature][hline]ARES 54lvl warrior Full CHITIN+6/10 hem str hemde healt takim(10 taen chitin yane :D) Glave+5/50poison
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ultimanın her yerde serverı varoyüzden unutulmaz unutulamaz Knight online gibi değil uo bambsşka bir dünya hiç bir oyun uonun zevkini veremez ama bi süre sonra sıkıyor ama öyle insanlar gördümki ultima ilk açıldığı zamandan beri oynuyor adamın 2 çocuğu var evde champ yapıyor gece gece yani ultima gibi olursa kimse unutmaz unutamaz demek istedim[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
xerberg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Uo bi kere Yerini Oturmus bence de Uo Unutulmaz Ama Knight Sakatta :S
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ulan bakın aklıma ne geldi burdada üyelik sistemli olur ilk başlarda yani 1 aylık parayı çıkarmak icin 5-10 milyon arası bi değer olur daha sonra bağlantı ve hatları hostları iyileştirdikçe para verenler trinalarına sahip olur üyelik ucuzlar herkes oyuna akın eder kurulabilir Ama öncelikle server kuracak bir server makinesi(hatta 1den çok) oyunu idare edicek gönüllü bir ekip oyunla 24 saat ilgilenicek bir kaç admin programcılar güvenlik sağlayanlar Yani güsel bi ekip olması lazım ve bu adamların işe gider gibi oyunla ilgilenmeleri lazım buda kolay bişey değil tabiki Ve en önemlisi 2000$$$$$$ bu para az bi para değil ve server kurmak isteyen grubun biraz taşşaklı olması lazım yani minumum 5kg oda tanesi :D Respectly
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 5 kilo mzuazamuzahuzhamuzhaza YARILDIM VALLA HELAL :-)[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Aaaahh ahh bu adam yörünge dışına fırlatılmış olmıcaktıki ben bi lafı sokcaktım... Biz yapamazmışız. Bağlantımı istiyorsun? Veririm eline T3 bağlantıyı şaşar kalırsın. Makinemi istiyorsun? Veririm eline çift xeon işlemcili 4gb. ramli server makineyi yine şaşar kalırsın. Bilgili adammı istiyorsun. Senin gibi 1000 kişiyi toplasak bizden 1 kişi kadar bilginiz olmaz. Adam bizi küçümsüyo sizde hala geyik yapıosunuz helal olsun size... FRP_Master olmasa halimiz küllüm sakat demekki... Server açıcakmışta, Türk değil yahudiymişte... Aaah ah buranın konusu farklı olsa sana sağlam bi laf geçirirdim 1 hafta ağlardın... :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 23 Ocak 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: adrnin, 23 Ocak 2005 17:40 tarihinde demiş ki: kardesim kendin zor yaparsim iyi bir destek olmasi lasimm host destegi bulman lasim (guclu olmasi lasim)bant genisligi iyi olan bi host bulmak lasim bu counter degilki 16kisilik kuralim 2 bin kisi online olacak burda server dayanamas bu yukeeee bana hesapla bakayım 2000 kişi için ne kadar bandwidth gerekli ? Ayrıca aynı anda online olan kişi sayısı 2000 mi sanıyorsun ? Bide madem elinde server var. Kur, bi tanede char aç. Bak bakalım 1 charın db si kaç mb. onuda 2000 le bi çarp ? Elinde p4 3.2 bilgisayar alan kendini game server sanmaya başladı yarabbim ya.. Allah'ım, sen kullarına gökten akıl fikir dağıtırken, bunların şemsiye açmasına neden izin verdin?[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: adrnin, 23 Ocak 2005 17:31 tarihinde demiş ki: kardes ben TURK degilim YAHUDI yim abi u söz tam bir stickly lik ya hehehe[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Öne çıkan mesajlar