MeTh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Eu da arkadaşı accounttan oynuyodum da birden pingim uçtu dl leri mfalan gayet normal okuldan oynuyodum acaba aynı sorunu yaşıyan başkaları da var mı ?[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hangi okuldasin? nasil oynuorsun Wow? Portlarlar kapali deil mi sizin yahu bizim burda acik port yok ki brak wow oynamayi irc bilem yok bizde. (soruyla alakasiz oldu biraz ama isyan edesim geldi:)[signature][hline]Tazdingo mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sabancıdayım wow portları açık normalde 150 ping civarında oynuyorum...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bide sole bişi olabilir suan benim bildiim hala yurtdısı cıkıslarında sorun var kablo kopmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar