GilthanasAmakiir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben hard diski ikiye bölmek istiyorum.bana yardım edebilirmisiniz? bu konu hakkında hic bir şey bilmiyrumda[signature][hline]Emeğe saygı gösterin lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 işletim sistemin windows xp mi olcak ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasAmakiir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hyr suan turkce me war[signature][hline]Viarna Do'Urden (platonik aşkım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 me varsa formatladıktan sonra c: deyken a: yaz a ya gec ordan fdisk yaz sonra sana zaten orda secenekler cıkması gerekıyo kaca bolcegın kac mb ayıracagın falan orda sen halledersin kendıne gore kolay gerisi[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasAmakiir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 cok saolun efendim yardımınız icin cok teşekkürler.[signature][hline]Viarna Do'Urden (platonik aşkım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 önemli değil paticiğe takılın yeter herşey burda (Reklamlarrr!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar