Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T200 Sorun Acil Yardim edin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol amma evhamlısın hoca sen de
silmiyiver dursun :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
baba bugün aynısı banada oldu.. arayamadm uzun bi süre.. soora düzeldi bende n220 var[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies
Just to be shunned away by you
Now all I want is to die, no streets of gold in the sky
And I wash my hands of you..
Mesaj tarihi:
benim de t200
bi sorum olacak
bugün mesela bi arkımın cebini kaydedicektim
çaldırdı beni ..
benim eski külüstür t10 da olsa direk tel defterine girip o no yu kaydedebilirdim fakat bunda aynı şeyi yapmayı beceremedim
no yu yazmam gerekiyo tekrardan
bilen biri var mı ?[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
bak rehberde numarayı yazdıgın yer varya.. ordayken wap tuşuna bascaksın. yes in altındaki... orda menu açılcak. menu de "numara seç" olacak. ona bastığın zaman çağrı listesine ulaşırsın... ordan ekle numarayı
Mesaj tarihi:
hmm evet eno çok saol buldum ..
bi sorum daha var

biraz önce mesela biri çaldırdı
ben girdim cevapsız listesine
orada 15 tane numara var
her birine teker teker bakarsam saatleri yazıyo en son ne zaman çaldırdıkları öle bulurum ama yoksa bulamıyorum
en son çaldıran o listenin başında olmuyo yani
listenin başında ucubik ne bilim 2 gün önce çaldıran biri oluyo mesela .. çok saçma
onu nası halledicem ya ?[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
Çağrı ayarlarından girip bakarsan onlar da adam gibi çıkıyo...

Tahmin ediyorum, software güncellemesiyle bu sorun ortadan kalkacaktır. ama uğraşmadım işte..
Mesaj tarihi:
lol ciddi öle
saol sölediğin için
her basışımda ucubik şeler çıkıyo :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
  • Yeni Oluştur...