bezginbekir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 belki bayram diyedir bilmiyorum mesaj yollayamiyorum birisini arama tusuna basinca baglaniyor yaziyor sonra arama kapaniyor konturum tam telefonda sorun olabilirmi[hline]:)bezginbekir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 telefonunu kapa aç :)[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezginbekir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Daha demin birisi aradi ekranda SINIRLI yazdi sonra ekranda kosede bi isaret kaldi onu nasil silicem[hline]:)bezginbekir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 lol amma evhamlısın hoca sen de silmiyiver dursun :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 baba bugün aynısı banada oldu.. arayamadm uzun bi süre.. soora düzeldi bende n220 var[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 t200 var bendede.. aslanlar gibi çalışmakta maşallah. bi sorunum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 benim de t200 bi sorum olacak bugün mesela bi arkımın cebini kaydedicektim çaldırdı beni .. benim eski külüstür t10 da olsa direk tel defterine girip o no yu kaydedebilirdim fakat bunda aynı şeyi yapmayı beceremedim no yu yazmam gerekiyo tekrardan bilen biri var mı ?[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bak rehberde numarayı yazdıgın yer varya.. ordayken wap tuşuna bascaksın. yes in altındaki... orda menu açılcak. menu de "numara seç" olacak. ona bastığın zaman çağrı listesine ulaşırsın... ordan ekle numarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 hmm evet eno çok saol buldum .. bi sorum daha var biraz önce mesela biri çaldırdı ben girdim cevapsız listesine orada 15 tane numara var her birine teker teker bakarsam saatleri yazıyo en son ne zaman çaldırdıkları öle bulurum ama yoksa bulamıyorum en son çaldıran o listenin başında olmuyo yani listenin başında ucubik ne bilim 2 gün önce çaldıran biri oluyo mesela .. çok saçma onu nası halledicem ya ?[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Çağrı ayarlarından girip bakarsan onlar da adam gibi çıkıyo... Tahmin ediyorum, software güncellemesiyle bu sorun ortadan kalkacaktır. ama uğraşmadım işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ha bu arada değişik yerlerde o wap tuşu çok işe yarıyor... her yerde bas bence ona bikere.. güzel fonksiyonlar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 lol ciddi öle saol sölediğin için her basışımda ucubik şeler çıkıyo :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar