RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Elimde dandik bi laptop var, yenisini 1-2 aya alıcam ondan idare etmek zorundayım şimdilik bununla. Bu BSOD u alıyorum sürekli internetten video izlerken ve oyun oynamaya çalışırken. İnternette yazanlara baktım denemeye çalıştım ama bir sorun vermedi.Güvenli kipte açınca hiç sıkıntı yok ama hangi sürücüyü yüklersem yükleyeyim bu hatayı alıyorum. Ekran kartı mı patladı acaba anlamadım? Format çekip temiz kurulum yaptım ne zaman sürücüyü yükledim (ati mobiltiy radeon hd 5650 kart) alet sapıtıyor.Var mı yardımcı olabilecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Bana da oldu aynısı/benzeri çok uğraştım ama çözemedim. Garantisi bitmişti, servise götürdüm anakart problemi dediler 1400 TL miş şimdilik yaptırmadım yatıyor öyle masada G75VW. Napsam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Yapma be.Gerildim bak şu an. Püfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar