Dampiel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Merhaba. Xigon serverında lvl 30 barbarian karakterim var. Halen oyun hakkında tam bir bilgiye sahip değilim. Türk oyuncuların çokluğuna bakınca bir Türk guildine girme ihtiyacı hissettim. Seçici değilimdir. İtemda, parada gözüm yoktur. Tek istediğim ideal bir karakterle pvp ortamlarına girebilmek. Çaylak olarak bana yol yordam gösterecek üstadlar olursa sevinirim. Saygılarımla. Asimar
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 SAÇMA.....[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Buial neen sacma olsun kı adam biraz yardım istemiş noolcak ... hepimiz başta oyle değilmiydik[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bu benim fikrim buraya böyle bir başlık atılması SAÇMA......[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hocam nie ki ya buraya acmasında ne sakınca varkı adam gidip vizyona mı acsaydı :D biz iç mi boyle boyle su serverdayım kasıcam yardım edebilirisiniz diye bi baslık gormedık hocam bırakta adama yardım eden birileri cıksın bence saçma değil tabiki senin görüşüne de saygılıyım.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 burial arkadasımız biraz asabidir son gunlerde obur acc si banlandıda kufurden onu maruz gorun aresde olsaydın yardım edebilirdim ama xigenondada turk arkadaslarımız oynuyor paticik diye clanları var sana yardım ediceklerdir..[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx [Bu mesaj grelynx tarafından 23 Ocak 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Grelynx sana açıklama yapmak düşmez bu benim fikrim SAÇMA..Sende herşeye karışma özellikle benimle ilgili ne yorum yap ne açıklama....[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Kim kime yardım etmek istiyorsa yardım etsin ben kimseye yardım etmeyin demedim.Bu benim fikrim SAÇMA.......[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Benim ne mesajı yazacagımda seni hiç ilgilendirmez acıklama yaparım yapmam boyle bi kısıtlama yok bu benim düsüncemdi soyledim yasak olmasa gerek[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Yaptığın kişisel bir düşünce değil benim hakında açıklama yapma.Ya da yorum sakın ama sakın yapma.[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 durduk yere sivri cıkarsan bir konu hakkında yardım istiyen bir arkadas hkkında bende istedigim yorumu yapabilirim sonucta burada sana bir hakaretim soz konusu degil dogruları soyledıgımden dolayı sende acıga cıkan bir kızgınlık[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx [Bu mesaj grelynx tarafından 23 Ocak 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Sana hakaret ediyosun diyen olmadı sadece benim hakkımda konuşma yeter.[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kimin hakkında konusacagımada sen karar veremezsin boyle bir durum soz konusu[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Onurrr olm Sen takma Kafan Bozuk Foruma yeni gelen arkadasların kafasını karıştırma bırak ne yapiolarsa yapsinlar.Sen işine bak.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:4x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bende onu demeye calısıyorum sinirli su anda bu yuzden yeni gelen arkadasa kusara bakamamsı gerektigini soyledim ama cok hırcın[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben nediyorum benim hakkımda konuşma yeter tekrar yasdım.[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: BuRiAL_TR, 23 Ocak 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Ben nediyorum benim hakkımda konuşma yeter tekrar yasdım. bende sana kimin hakkında konuscagıma sen karar veremezsin diyorum[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Eleman üserime gelme tekrara ban yemek istemiyorum tekrar yasıyorum benle lgili herhangi bir yası yazma ben senle ilgili yazmıyorum sende benle ilgili yazma.[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bak burial boyle sinirli eleman tavırlarıyla bir yere varamazsın banlandıysan bilki hakederek banlandın o yuzden kendin banlandın diye yeni gelenlere boyle kotu davranamazsın bunu senin banlanmandan dolayı gelen sınırınden kaynaklandıgına inanıyorum ve senin adına o arkada$tan ozur diliyorum bunda kotu birsey yok o yuzden bosuna sinirlenirim banlanırım tavırlarına girme bana[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: BuRiAL_TR, 23 Ocak 2005 14:19 tarihinde demiş ki: ben senle ilgili yazmıyorum sende benle ilgili yazma. benim hakkımda istedigin yazıyı yazbilirsin seni tutmuyorum[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 adamın yeni gelmiş uye olmus yanında balon var biraz yardım istemiş bizimkini attıgı mesaj SAÇMA...[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben yasmıyorum sende yasma yeter bana.Bu benim fikrim bu konunun buraya açılması saçma hiç kimse yargılayamaz benim hakkımda yazma yeter bana.Sinir olayınıda hiç kimse ne engel olabilir nede yargılayabilir.[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: BuRiAL_TR, 23 Ocak 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ben yasmıyorum sende yasma yeter bana.Bu benim fikrim bu konunun buraya açılması saçma hiç kimse yargılayamaz benim hakkımda yazma yeter bana.Sinir olayınıda hiç kimse ne engel olabilir nede yargılayabilir. insanlara nasıl davranacagını benden ogrenmemelisin o zaman SAÇMA .. diye bir mesaj olamaz yargılanmak istemiorsan yargılanıcak mesajlar yazma[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Buna hakkın yok ne yaparsan yap benim hakkımda konuşma benle ilgili hiç bir şeye karışma bana uzak ol.SAÇMA.SAÇMA.SAÇMA.SAÇMA.SAÇMA.SAÇMA.SAÇMA.SAÇMA.SAÇMA.SAÇMA.SAÇMA.SAÇMA.SAÇMA.SAÇMA.SAÇMA.[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bence senin problemlerin var ciddiyim... yada cok kucuksun ne yptıgını bilmiyorsun[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx [Bu mesaj grelynx tarafından 23 Ocak 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar