Editor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 PHPmailer kullanıyorum şöyle bi yöntem denedim domain.com/booking/?ref=http://domain.com/hoteladi Buraya kadar yapabiliyorum ama Ref i nasıl form a eklerim yada başka bir yol varsa ne yapabilirim ? Tek bir form kullanıp tıklanıldığı sayfayı formda belirtmesini istiyorum yani daha doğrusu form doldurup attığında mailde hangi sayfadan forma yönlendiğini görmek istiyorum... Nasıl olabilir ? Örnek: Gönderen:osman istek tarih:21 hedehüdü:test istenilen OTEL : referrer URL si buşekilde basit bişi ile halletmeye çalışıyorum ama onu bile yapamadım :D HELP Thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Niye onunla uğraşıyorsun ki "$_SERVER['HTTP_REFERER']" varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 cabukvpn'in bunu kendiliginden yapan hizmeti yok mu???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Pluton said: Niye onunla uğraşıyorsun ki "$_SERVER['HTTP_REFERER']" varken ref linkini başka sayfada paylaşmaları gerekiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar