Soris Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 aquila said: sonra kanadanin universtili kiza dustan cikar uzerinde havluyla... ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 aquila said: sonra kanadanin universtili kiza dustan cikar uzerinde havluyla... sşaldksaşlkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 dasBock said: @dworgian sınava yakın hazırlanırken haber et kullandığım kaynakları linkleyeyim sana. az stratejisini okursan çalışmaya bile gerek yok abi sen linkle ben not edeyim onları. zira bi evlenip geleyim kasıcam sınava (ağustos sonrası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 dasBock said: @dworgian sınava yakın hazırlanırken haber et kullandığım kaynakları linkleyeyim sana. az stratejisini okursan çalışmaya bile gerek yok lan ielts i de cesur öztürk kpds si haline getirmeyin ya ne taktiği abi, öğrenin şu ingilizceyi valla deli çıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ben ingilizce biliyorum abi, sadece yıllar yılı grammer konusunda patlamış olabilirim sokak dili konuşa yaza. o yüzden öyle herkese genelleme istersen bu durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Dworgian said: dasBock said: @dworgian sınava yakın hazırlanırken haber et kullandığım kaynakları linkleyeyim sana. az stratejisini okursan çalışmaya bile gerek yok abi sen linkle ben not edeyim onları. zira bi evlenip geleyim kasıcam sınava (ağustos sonrası) sen yine mi evleniyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 he evet. zaten ondan taşındım güzideehgeuahsdıa ankara'ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 umarım hayırlı olur bu sefer bakalım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 saol abi amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 aslanim benim yaparsin sen..mutlu olursun istersen..yuru be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abi konuyu derail etmeyelim. sam yok burada yetkisel olarak ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Dworgian said: ben ingilizce biliyorum abi, sadece yıllar yılı grammer konusunda patlamış olabilirim sokak dili konuşa yaza. o yüzden öyle herkese genelleme istersen bu durumu Sen niye alındın ki üstüne seni mi alıntılamışım YARASI OLAN GOCUNUR zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 seks için amerika mı kanada mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 quixef said: Dworgian said: ben ingilizce biliyorum abi, sadece yıllar yılı grammer konusunda patlamış olabilirim sokak dili konuşa yaza. o yüzden öyle herkese genelleme istersen bu durumu Sen niye alındın ki üstüne seni mi alıntılamışım YARASI OLAN GOCUNUR zaa tamam espri yapıosun ama benim ile op un arasında geçen ve benim gireceğim sınavla ilgili bir yazıya yorum yaparsan tabii ki ben üzerime alınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Sparkcaster said: seks için amerika mı kanada mı rusya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 quixef said: dasBock said: @dworgian sınava yakın hazırlanırken haber et kullandığım kaynakları linkleyeyim sana. az stratejisini okursan çalışmaya bile gerek yok lan ielts i de cesur öztürk kpds si haline getirmeyin ya ne taktiği abi, öğrenin şu ingilizceyi valla deli çıkıcam değil abi. stratejisini bilmen gerekiyor. writing kısmında öyle öküz gibi yazarsan sıfırı basıyolar. kurallarını bilmen gerek. o dediğin sadece speaking kısmında geçerli çünkü yüzyüze iletişim halinde geçiyor sınav. ama ötekiler için strateji şart ayrıca dil bilgisi detaylarını da gözden geçirmekte fayda var. @dworgian abi göndericem senin dosyaları da bu aralar sıkışığım biraz kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Dworgian said: tamam espri yapıosun ama benim ile op un arasında geçen ve benim gireceğim sınavla ilgili bir yazıya yorum yaparsan tabii ki ben üzerime alınırım. Ya hocam Orada eleştirdiğim ne benim? Strateji taktik falan demiş adam IELTS için, sen bunu onaylamış mısın? Evet IELTS e böyle çalışmak gerekir İngilizceyi hakkıyla öğrenmek lüzumsuzdur, işini bilicen işe gitmicen falan demiş misin? Hayır. E o zaman? Yani seninle tartışan kişinin ortaya attığı şeyi eleştirince seni de mi eleştirmiş oluyoruz anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 dasBock said: değil abi. stratejisini bilmen gerekiyor. writing kısmında öyle öküz gibi yazarsan sıfırı basıyolar. kurallarını bilmen gerek. o dediğin sadece speaking kısmında geçerli çünkü yüzyüze iletişim halinde geçiyor sınav. ama ötekiler için strateji şart ayrıca dil bilgisi detaylarını da gözden geçirmekte fayda var. @dworgian abi göndericem senin dosyaları da bu aralar sıkışığım biraz kusura bakma Bilemedik ağam belki senin süper stratejilerini uygulasam o son yarım puanı da alırmışım writing den ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Abi ben o fikre evet diyorum ama. Sınavların salak saçma sorduğu spesifik soruları veya kelime dağarcığını ezberlemeden veya bilmeden de gayet formal/informal ingilizce konuşulabiliyor. ancak maalesef bu sınavlarda sık çıkan, yazı yazdığın kısımda kullandığında notunu iyileştiren daha ağır kelimelerle notunu düşüren daha casual kelimeler fln var. maalesef sınavı yapanlar bunun taktiksel olmasına sebep olanlar. sınava girenler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 dasBock said: değil abi. stratejisini bilmen gerekiyor. writing kısmında öyle öküz gibi yazarsan sıfırı basıyolar. kurallarını bilmen gerek. o dediğin sadece speaking kısmında geçerli çünkü yüzyüze iletişim halinde geçiyor sınav. ama ötekiler için strateji şart ayrıca dil bilgisi detaylarını da gözden geçirmekte fayda var. @dworgian abi göndericem senin dosyaları da bu aralar sıkışığım biraz kusura bakma aynen işte. bu arada önemli değil ne zaman müsaitsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Ya ne diyeyim, zamana yayarak doğru kaynakları okuyarak çalışılırsa o ağır kelimelerde casual kelimelerde hepsi yer ediyor işte, onu diyorum sadece EDIT: Çalışma bile demeyelim ben şahsen tuvalette ve işe gidip gelirken serviste Economist okudum 5 yıl, üzerine de her yemek yerken İngilizce dizi seyrettim ve bol bol oyun oynadım, sıfır formal çalışma notum yukarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 quixef said: dasBock said: değil abi. stratejisini bilmen gerekiyor. writing kısmında öyle öküz gibi yazarsan sıfırı basıyolar. kurallarını bilmen gerek. o dediğin sadece speaking kısmında geçerli çünkü yüzyüze iletişim halinde geçiyor sınav. ama ötekiler için strateji şart ayrıca dil bilgisi detaylarını da gözden geçirmekte fayda var. @dworgian abi göndericem senin dosyaları da bu aralar sıkışığım biraz kusura bakma Bilemedik ağam belki senin süper stratejilerini uygulasam o son yarım puanı da alırmışım writing den ahah ulan şu skoru alsam ielts'ten, şu an irlanda'da amazon'un yan şirketlerinde fln çalışıyordum kesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 quixef said: dasBock said: değil abi. stratejisini bilmen gerekiyor. writing kısmında öyle öküz gibi yazarsan sıfırı basıyolar. kurallarını bilmen gerek. o dediğin sadece speaking kısmında geçerli çünkü yüzyüze iletişim halinde geçiyor sınav. ama ötekiler için strateji şart ayrıca dil bilgisi detaylarını da gözden geçirmekte fayda var. @dworgian abi göndericem senin dosyaları da bu aralar sıkışığım biraz kusura bakma Bilemedik ağam belki senin süper stratejilerini uygulasam o son yarım puanı da alırmışım writing den ahah http://img7.mynet.com/spr/article//2014/10/15/emenike3-640.jpg oha yardırmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 quixef said: Ya ne diyeyim, zamana yayarak doğru kaynakları okuyarak çalışılırsa o ağır kelimelerde casual kelimelerde hepsi yer ediyor işte, onu diyorum sadece EDIT: Çalışma bile demeyelim ben şahsen tuvalette ve işe gidip gelirken serviste Economist okudum 5 yıl, üzerine de her yemek yerken İngilizce dizi seyrettim ve bol bol oyun oynadım, sıfır formal çalışma notum yukarıda Sevgili arkadaşım. İngilizceyi hep övündüğüm yerde TED'de öğrendim. Haftanın 5 günü full time ingilizce eğitim yapılan hazırlık sınıfında ve sonraki tüm orta/lise eğitimimde. Banka'ya girmeden önce 2 sene freelance çevirmenlik yaptım (ha dizi film vb ama olsun) Ancak maalesef sınavda iş yapan o şafşatalı konuşma tarzına gerek de yok bence, çünkü ne kadar kasarsan kas, akılda da kalmıyor her zaman kullanılmayınca. Günlük konuşmada veya internette chat ortamında takıla takıla basic seviyeye düşüyorsun ister istemez. Ancak iş ortamında gerekiyor düzgün iş ingilizcesi vs (ki sen de iş ortamında karşıdaki kişinin ingilizce seviyesinin ne kadar düşük olduğunu görebilmişsindir çoğu zaman. o adama alengirli konuşunca zaten anlamıyor bile). Bu yüzden sınavın bu kadar spesifik katı kuralları olmasını, derdimi anlattığım halde "aaa hede dememiş de hödö demiş kırın puanı" demesini haklı çıkartamıyorum kafamda. O zaman da köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorum işte. Not: Ben sınava hiç girmedim. Denemesini bile çözmedim. Belki çok başarılı geçecek sınav hiç çalışmadan. Ben sadece yıllar içerisinde grammer imin dibe vurduğunu tahmin ediyorum çünkü ben şu an kural olarak değil "kulağıma doğru geldiği şekilde" konuşuyorum ingilizceyi ve riske girmek istemiyorum. Yazı yazarken de vocabulary ezberlediğimiz günler geride kaldığı için en çok kullandığın şeyler akılda kalıyor, bu yüzden de adamların ne beklediğine dair bir çalışma yapmak efektif geliyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 quixef said: Bilemedik ağam belki senin süper stratejilerini uygulasam o son yarım puanı da alırmışım writing den ahah imgur blocklu şu an göremiyorum kaç puan o valla aslkdjsalk ama yüksek anladığım kadarıylan =) tebrikler ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar