Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikaya Göç (İş bularak)

dasBock

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

sen bu kafayla hicbi yere gidemezsin, elindekileri kaybetme yeter sana.

şu çok doğru ya eğer yurtdışına gidiceksen, gidiceksin.

her şeyi kafaya takarsan gg olur o iş.

ben de gidemem mesela, ama bazı insanlar sıfır para ve planla gidip tutunuyor resmen.

senin iş garanti gibi bişey ama yine de çekiniyorsun bence de gitme.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi saçmalama.

ABD'de doğmuş adamın başarısı mı orada mevki sahibi olmak? Hayır şansı sadece. Senin "başarın" gireceğin işte geleceğin yer ile ölçülür. Kuzeninin orada olması ve gidebiliyor olman da sadece senin "şansın"

Edit: Ha kuzenin seni orada "hamili kart yakinimdir, bunu müdür yapın lan" diyerek sokmuyorsa işe tabii
Sosyal ağlarda paylaş

amerikada öyle işlemediğine eminim hatta almanyada yaşadığımdan buradaki sistemin orada da az çok geçerli olduğunu düşünüyorum. anlatmak istediğim kuzenim eğer bana baştan sonra yardımcı olursa hazıra konmuş gibi gidip yaşayıp çalışacağım ki bunu istemiyorum açıkcası. belki ben yanlış düşünüyorum dediklerinizi tekrar düşüneceğim (vurmayın :) )
Sosyal ağlarda paylaş

dasBock said:

amerikada öyle işlemediğine eminim hatta almanyada yaşadığımdan buradaki sistemin orada da az çok geçerli olduğunu düşünüyorum. anlatmak istediğim kuzenim eğer bana baştan sonra yardımcı olursa hazıra konmuş gibi gidip yaşayıp çalışacağım ki bunu istemiyorum açıkcası. belki ben yanlış düşünüyorum dediklerinizi tekrar düşüneceğim (vurmayın :) )

böyle mazoşist bir havan var arkadaş. kuzenin kuzen değişikliği düşünürse cv mi atabilirim np
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben aslında Cali'dekini kuzen kategorisinden direkt yazdım. yoksa annemin kuzeni var Kanada'da gitsem ev yaparlar üstüme :P yine 35 yıllık komşumuzun oğlu green card ile gitti 10 yıldır new jerseyde yaşıyor. bunları duyduktan sonra kafama corç vaşingtın atarsınız artık :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ya işte sende git işini bul evine filan çık yanına gelip ziyaret ederlerse yardıma ihtiyacın olursa durumu açarsın hem yardım istememiş olursun hemde onların gerçekten samimi olup olmadığını öğrenmiş olursun. Yoksa zaten adamlar ne yapabilecek ki en fazla sıkışırsan evlerinde kalırsın yani nedir ki o kadar da olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

dasBock said:

ahaha kürekle dalıcak yakındır :D

kanadaya gitmemde yardımcı olsun bari diğer kuzenin. valla bak. ciddiyim. şşş kime diyorum ksajdslkjd

kuzene değil de orda yaşayan eski lise arkadaşıma yazdım az evvel. google'a Canada Job Bank yaz faydalı ilanlar var dedi. bir de Workopolis ve indeed sitelerini önerdi. mühendislik için de Fort Mcmurray diye bir şehir varmış bütün petrol firmaları burda incele dedi . :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...