Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 sen iş yapabiliosan biz de yaparız arkadaş ne var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 aquila said: sen bu kafayla hicbi yere gidemezsin, elindekileri kaybetme yeter sana. şu çok doğru ya eğer yurtdışına gidiceksen, gidiceksin. her şeyi kafaya takarsan gg olur o iş. ben de gidemem mesela, ama bazı insanlar sıfır para ve planla gidip tutunuyor resmen. senin iş garanti gibi bişey ama yine de çekiniyorsun bence de gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 abi çekinmek değil anlatamıyorum :) karakter olarak birilerinin üstünden biryerlere gelmek değil de kendim birşeyler başarma peşindeyim. kuzenim illaki bana yardımcı olur ancak bunun sonucunda edineceğim benim başarım değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Abi saçmalama. ABD'de doğmuş adamın başarısı mı orada mevki sahibi olmak? Hayır şansı sadece. Senin "başarın" gireceğin işte geleceğin yer ile ölçülür. Kuzeninin orada olması ve gidebiliyor olman da sadece senin "şansın" Edit: Ha kuzenin seni orada "hamili kart yakinimdir, bunu müdür yapın lan" diyerek sokmuyorsa işe tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 amerika'da turkiye'deki gibi islemiyor oyle. kuzenin ceo degilse senin cv'ni vereiblir, ama sen ise girmeyi hakedecek yeterlilige sahip degilsen ya giremezsin ya da cikartilirsin bi kac ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ben de onu diyorum işte. abd'ye gitmek için imkan olması "şans", "başarı" değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 sana laf etmedim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 amerikada öyle işlemediğine eminim hatta almanyada yaşadığımdan buradaki sistemin orada da az çok geçerli olduğunu düşünüyorum. anlatmak istediğim kuzenim eğer bana baştan sonra yardımcı olursa hazıra konmuş gibi gidip yaşayıp çalışacağım ki bunu istemiyorum açıkcası. belki ben yanlış düşünüyorum dediklerinizi tekrar düşüneceğim (vurmayın :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 fizban said: sana laf etmedim zaten :) edemezsin zaten =) şansımı zorluyorum du bakim edit: dur gülücük koyayım salkdjsalkdjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 dasBock said: amerikada öyle işlemediğine eminim hatta almanyada yaşadığımdan buradaki sistemin orada da az çok geçerli olduğunu düşünüyorum. anlatmak istediğim kuzenim eğer bana baştan sonra yardımcı olursa hazıra konmuş gibi gidip yaşayıp çalışacağım ki bunu istemiyorum açıkcası. belki ben yanlış düşünüyorum dediklerinizi tekrar düşüneceğim (vurmayın :) ) böyle mazoşist bir havan var arkadaş. kuzenin kuzen değişikliği düşünürse cv mi atabilirim np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ahaha vermem kuzenimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 benim de var aslında abd de tanıdık da, kuzen değil işte. kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ya ben aslında Cali'dekini kuzen kategorisinden direkt yazdım. yoksa annemin kuzeni var Kanada'da gitsem ev yaparlar üstüme :P yine 35 yıllık komşumuzun oğlu green card ile gitti 10 yıldır new jerseyde yaşıyor. bunları duyduktan sonra kafama corç vaşingtın atarsınız artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 abi tmm ama artık ya alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ahaha kürekle dalıcak yakındır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Ya işte sende git işini bul evine filan çık yanına gelip ziyaret ederlerse yardıma ihtiyacın olursa durumu açarsın hem yardım istememiş olursun hemde onların gerçekten samimi olup olmadığını öğrenmiş olursun. Yoksa zaten adamlar ne yapabilecek ki en fazla sıkışırsan evlerinde kalırsın yani nedir ki o kadar da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 dasBock said: ahaha kürekle dalıcak yakındır :D kanadaya gitmemde yardımcı olsun bari diğer kuzenin. valla bak. ciddiyim. şşş kime diyorum ksajdslkjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Dworgian said: dasBock said: ahaha kürekle dalıcak yakındır :D kanadaya gitmemde yardımcı olsun bari diğer kuzenin. valla bak. ciddiyim. şşş kime diyorum ksajdslkjd kuzene değil de orda yaşayan eski lise arkadaşıma yazdım az evvel. google'a Canada Job Bank yaz faydalı ilanlar var dedi. bir de Workopolis ve indeed sitelerini önerdi. mühendislik için de Fort Mcmurray diye bir şehir varmış bütün petrol firmaları burda incele dedi . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ben IELTS alıp sonra online başvurucam zaten immigration için du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 kanadanın sitesinde hangi vize türüne tabi olacağına ve gereksinimlerine göre bir test yapıyorsun eksik olduğun noktaları söylüyor yapmadıysan yap onu bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 yaptım yaptım you are eligible dedi ama IELTS yi almış gibi yapınca dedi işte asşidaidlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ya ben de ondan yattım. 12.2012de aldım ben ielts'i bana da ondan red verdi işin yoksa ona kas bide neyseki zor değil sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 6.5 almak gerekiomuş. denicem bakim. zor değildir ya. gireriz. sora hemen bizi çağırırlar gel ltfn nolur die (anhora kafası lasdjalkjdl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 sonra kanadanin universtili kiza dustan cikar uzerinde havluyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 @dworgian sınava yakın hazırlanırken haber et kullandığım kaynakları linkleyeyim sana. az stratejisini okursan çalışmaya bile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar