EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Kardeşimin bilgisayarda 256ram var diye hatırlıyodum ben.Bi baktım 128 yazıyor.Kasayı açıp baktım 256ram takılı 128+64+64 şeklinde Sonra bunların yerlerini değiştirdim hiç biri çalışmadı.Sonra 128 lik olanı tekrar başa taktım bu sefer çalıştı.Diğerlerininde yerlerini değiştirip taktım.2. slottakide çalıştı ama en son slottaki hala çalışmıyor.192mb ram görünüyor şu an.Bu neden olabilirki?(bu arada ram hızları birisi pc100 diğeri 133, öbüründe etiket yok o yüzden bilmiyorum hehe(etiketi olmayna çalışmıyor)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 jumperları yapman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 o sorun senin sistem eski olduğundan kaynaklanıyor aynı sorunu bende yaşıyorum arada bi ramler aptallaşıyo eksik görüyo düzeltene kadar uğraşmak gerekiyo baya bi dene sürekli olur elbet[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 jumperlardan olabilir bi ihtimal . bi de slotlarda kafayı yemıs olabılır ya da ramler[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 pc yle uyumlumu ramler sd mi ddr mi?[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sistemle uyumlu çünkü eskiden sorun yoktu yeni türedi bu olay.jumperlardan nasıl oluyor yaw o sadece hdd lerde yokmu?nereyi ayarlıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 walla ben jumperdan annamam ama bak bazen slotlar çalışmıyo benim de böle acaip..kasayı yatır bi bak tam oturuo mu ramler hatta kasayı yatırık çalıştır bakalım olck mı? [Bu mesaj gokkkan tarafından 23 Ocak 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 otutturdum iyice ramleride bi daha bakıcam artık napiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 benim eski pc dede oluyodu bi bilgisayarcıya göster slotlarda problem vardır büyük ihtimal bendede oluyodu çünkü bazen slotlarda çalışmıyodu[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar