Sphere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Arkadaslar ben yanlis bir siteye girdim.Bu site internet ayalarlarımı dagıttı.Internet explorer 6 kurdum.Yine degismedi .Nasıl duzeltebılırım . Lutfen yardım edın.Msn i kurdum o sayesinde sitenin ismini degistirebildim.Cok kotu su anda lutfen yardım edın. İşte Resmi : GOREMEYENLER = http://server3.uploadit.org/files/sphere1-YOK.JPG[Bu mesaj Sphere tarafından 23 Ocak 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=108863 burda bişiler sölemişler. onları oku. bi kaç tandaha bu sorunun tartışıldığı topik olcak. "giriş sayfası" diye arama yap, çıkar bişiler. ha, unutmadan: :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben farklı bir internet explorer istemıyorum.Bendekı olanı düzeltmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 en temizi format.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Tamam düzeldi.SAĞOLSUN ANTI HİJACKER.!!! COK TESEKKUR EDIYORUM BUNU PROGRAMI YAPANLARA VE LINKI VEREN ARKADASA.Yınede sagol mayfer. YAPAMAYANLAR VARSA www.google.com.tr de Hijacker Download diye aratsınlar free olanını ındırsınler.SÜPER.por.. kalmadı oh ya.Bir daha girersem namerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yok artık yalama ettiniz bilgisayarları.. adam mönitörüm açılmıyo dese siz format diceksiniz :) anasayfa yüzünden format atılmaz canım.. kesin bi çözümü vardır. o verdiğim linkte bi çözümler söylemişler. bak oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar