kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 şimdi win98 celeron500 işlemci neo magic ekran kartli bir pc de KO hata verior 3dx hatasi verior yane bu hata (laptop da) bana bu konuda bari yardımci olunda cift char açabiliyim[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name :kIzIn1i Nation:MagiCian Race :EL Morad Job :gLacier LvL :5x Manner:389 cLan :Knights Server :ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hic urasma baya eski sanriim o laptob ozmn ekran kartida kotudur:D eger xp iise bilin hizlisa ayni bilden 2 char ac[signature][hline][big]IYILIK ET, KOTULUK BUL[/BIG]
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Arkadasım DONANIM BÖLÜMÜNE GİDECEKSINNN...[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 onu cok denedim ama olmuyor biliyorsan bana öğret ben yeni oturum açiorum fakat geçis yaptığım zaman diğerinin bağlantısı kesiliyor evt pc cok ii hızlı ve xp normal pc laptop diil.[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name :kIzIn1i Nation:MagiCian Race :EL Morad Job :gLacier LvL :5x Manner:389 cLan :Knights Server :ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ko ile ilgili bi sorun ayrica sen sunu bi oku buzgirpisi Okuda belki davranislarinda duzelme olur sanmam ama[signature][hline][big]IYILIK ET, KOTULUK BUL[/BIG]
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: kIzIn1i, 23 Ocak 2005 18:49 tarihinde demiş ki: onu cok denedim ama olmuyor biliyorsan bana öğret ben yeni oturum açiorum fakat geçis yaptığım zaman diğerinin bağlantısı kesiliyor evt pc cok ii hızlı ve xp normal pc laptop diil. ben dun denedim oldu yeni kullanici hesabi aciosun. sonra birinde oyunu actiktan sonra. int explorer daken msl windows tusuna basip L ye basiosun dierine girip aciosun dun bende calisti da gidip bazilarinin rezilliklerini gordum[signature][hline][big]IYILIK ET, KOTULUK BUL[/BIG]
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 mx bak şimdi ben senin anlattığını aynen uyguladım ama olmadı bağlantım geciş yapınca kesilior sanırım bu benim modemimden yada adsl vericisindenmi neymiş fatih ole bişiler solemişti bana yani ikinci oturumu açtığım zaman diğer bağlantıyı gormuyor bağlantı otamatik olarak kesiliyor benimkisi dial up mu neymiş yani fatih solemişti benim bi firim yok :) bi olsa cok ii olacakda[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name :kIzIn1i Nation:MagiCian Race :EL Morad Job :gLacier LvL :5x Manner:389 cLan :Knights Server :ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Öne çıkan mesajlar