gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Arkadaşlar bende zoom x4 5551 var.Ama hiç ayar çekemedm portları fln ilk alındığı gibi.Bna msn de yardım edebilck bi hayırsever insan arıyorum.Şöyle portları açtrsn, multi oynamak için ip ayarı çektrsn fln walla çok ii olur ya çünkü forumlarda görüorm anlaşılmıyo tam.Zoom x4 ü olan biri olursa çok daha iyi olur ama çok da önemli diyil :) bu arada msn im [email protected] [Bu mesaj gokkkan tarafından 22 Ocak 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bende x3 war ama ayarları yapabilmen için sende olan zoom cd sini takman ve ilk başta tanıttığın gibi ayar yerine girmen oradan zoom'un kendi kullanıcı adı ve sifresini yaz .ayar yeri açılır oradan yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya bilmiyorum ki port açmayı fln şuan fabrika ayarları duruyo.Emule kullanılmıo bağlanmakta bile zorluk çekio bağlanınca da millet upload ı takıo 1 kbyte la çekio biri yardm etsn ya msn den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=107144 x4 için buyur[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 baktm ayarlamaya çalştm o andan sora msn e bağlanamıorm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar