DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Çalışmak için gitarın önde oldugu jazz şarkıları arıyorum. Jazz kültürüm birkaç müzisyenle kısıtlı oldugu için forum sakinlere danışmanın yararlı olacagını düşündüm.[signature][hline]Bornozlu Canavar
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sen kitap oku! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 müzik evlerinde nota kitapları var temin edebilirsin sorupta kolay gelsn.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Head Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 "donna lee" bas çalıp bu şarkıyı bilen arkadaşlar herhalde gülecektir bana .) bunu mu çalacaksın? diye ehe neyse çek dinle diyim.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 joe pass , pat martino , hiram bullock , mike stern , steve khan , john scofield , pat metheny , allan holdsword gibi ünlülerin şarkılaırnı çekip bunlarla çalışmaya başlayabilirsin. pat metheny - bright size life uygundur mesela [signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] [Bu mesaj Ryan tarafından 23 Ocak 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Berk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bas çalıyorsan, marcus miller önerilir, kendisi bas gitarla tüm cemil topuzluya göbek attıran bir arkadaştır miles davis'in çırağı olarak yetişmiştir
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 saol ryan[signature][hline]Bornozlu Canavar
Öne çıkan mesajlar