Gursu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Arkadaşlar Cozum BUlmaya calısıorum Son Ümidim sizsinizz hERHANgi bir program acınca bılgısayarın goruntu ayarları yanları bozuluor kapatınca duzelıor cok rahatsız olmaya başladım monıtordenmı kasadanmı anlıyamadım ekran kartındanmı format attım 10 kere en az başka monıtorde denedım hala oluor napıcam pcgold servıse bıldırıcem ama onlarda bılgısayar satarken 1 dakkada SERVİSİ 2 ayda halledemıorlar ooof ooof :( :( :( [Bu mesaj Gursu tarafından 23 Ocak 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 BAKIIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bu sanirim 2.topicin diger topicinede yazdim bi daha yaziyim... bu aralar monitorlerle icli disli oldum iyice. 1-Monitorun yaninda speaker yada kablomodem varsa uzaklastir 2-Monitorun fisini toprakli prizde kullan.3lu prizlere takmamaya calis. 3-Soguk su ic bozuk bi monitor almissin 3. secenek icin servis cagirma aldigin yeri ara de kardesim ben para verdim buna ikinci gunu servisemi yollucam diyip iicene bi bagir.ben bu sekilde 5 tane monitor degistirdim ve suan monitorsuz kaldim.Pazertesi gunu maraton basliyo baska bi yerden monitor alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar