Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zoom adsl console sorunu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zoom adsl console simgesine tıkladıgımda printer ayarları penceresi cıkıyor.klasor icindeki simgelerde de zoom console a baglanacak herhangi birsey yok.
http://10.0.0.2 ye de herhangi bir explorer ile de giremiyorum.
Ne yapabilirim bu konuda yada yanlıs yaptıgım birsey mi var adsl ayarlarını yapmada?[signature][hline]icqmsn
cs:mutos[cVk]
siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar

Mesaj tarihi:
Zoom sitesinden 5510 a gore bir driver daha yukledim o da olmadı.

Suruculeri,programı kaldırdım yeniden kuruyorum.kac kere kurdum hersey oluyor.ama zoom console a bir turlu baglanmıyor.
avant browserla zaten tek acılıyor console benim pc de herhalde deafult browser destekliyor.Bu pc de denedigimde acmayı console u,girebiliyorum.ama digerinde bu sekilde olmuyor.[signature][hline]icqmsn

Mesaj tarihi:
bump :(
kusura bakmayın.bilenler vardır ama herhalde online degillerki bende acele ediyorum yapmam gerekenler islerim var da.

http://10.0.0.2 e neden baglanmıyoru olabilirim bunu cozebilmis degilim.farklı bi sekilde yapılabilirmi bu acaba?[signature][hline]icqmsn

[Bu mesaj mutos tarafından 23 Ocak 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
keske bu kadar kolay olsaydı :)
nese saolasın dynamick kardes
ben format atıyım sanırım bulamıcam cozumu
kolay gelsin bana[signature][hline]icqmsn

Mesaj tarihi:
denedim iste ama benim ki sistemden kaynaklanıyor.bu pc de mesela sorunsuz calısıyor.daha onceden de olmustu ama o zaman bi sekilde duzeltmistim.
nese zaten simdi format atacagım klasorleri duzeltiyorum :d[signature][hline]icqmsn

• Yeni Oluştur...