mutos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Zoom adsl console simgesine tıkladıgımda printer ayarları penceresi cıkıyor.klasor icindeki simgelerde de zoom console a baglanacak herhangi birsey yok. http://10.0.0.2 ye de herhangi bir explorer ile de giremiyorum. Ne yapabilirim bu konuda yada yanlıs yaptıgım birsey mi var adsl ayarlarını yapmada?[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Zoom sitesinden 5510 a gore bir driver daha yukledim o da olmadı. Suruculeri,programı kaldırdım yeniden kuruyorum.kac kere kurdum hersey oluyor.ama zoom console a bir turlu baglanmıyor. avant browserla zaten tek acılıyor console benim pc de herhalde deafult browser destekliyor.Bu pc de denedigimde acmayı console u,girebiliyorum.ama digerinde bu sekilde olmuyor.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bump :( kusura bakmayın.bilenler vardır ama herhalde online degillerki bende acele ediyorum yapmam gerekenler islerim var da. http://10.0.0.2 e neden baglanmıyoru olabilirim bunu cozebilmis degilim.farklı bi sekilde yapılabilirmi bu acaba?[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar [Bu mesaj mutos tarafından 23 Ocak 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 local area con i disable/enable et pc ye ve modeme restart at[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 keske bu kadar kolay olsaydı :) nese saolasın dynamick kardes ben format atıyım sanırım bulamıcam cozumu kolay gelsin bana[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 denedin mi dediklerimi arasıra olur öyle ve bu sekilde düzelir de[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 denedim iste ama benim ki sistemden kaynaklanıyor.bu pc de mesela sorunsuz calısıyor.daha onceden de olmustu ama o zaman bi sekilde duzeltmistim. nese zaten simdi format atacagım klasorleri duzeltiyorum :d[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar