aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Başlıktan da anlaşıldığı gibi +6 yapmış olduğum Harpoon u +7 yapmaktan tırsıp STR basmaya Karar verildi... bir Blessed STR scrolluyla yapılan denemelerin sonuç vermemiştir.... Bunun sebebi nedir anlamamış bulunmaktayım....bunun sebebi vede ne yapacağıma dair bir yol gösterilmesi tarafımca arz olunur...Yardım eden kardeşlere Müteşekkir kalınacaktır yok coin hilen :).... aslında bu upgrade konusunda epey cahilim parasızlıktan pek yapma cesaretimiz olmadı neyse Demogoji yapmayalım yardımlarınızı bekliyorum ....Not:İlla STR olacak diye bir şey yok HP, Flame damage , vs... de yapmamın yolunu sölerseniz sevinirim) Okuduğunuz için teşekkürler...[signature][hline]Akıncı_Türk®
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Blessed elemental alıp %95 sans ile basabilirsin. Harpoon a bastıgın bleesed elemental ile harpoon un spear türevi oldugu icin Harpoon +6/60 poison olacak.[signature][hline]Name:Buzkirpisix Nation:İnsan Job:Rogue/Archer Lvl:4x Klan: Server:Xiki
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sağol buz kirpisi peki elemantal i bastıktan sonra üzerine herhangi bir update yapma şansım var mı?[signature][hline]Akıncı_Türk®
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Harpoon zaten iyi bir silah.En iyi 2. tek el spear.Sen karar vericeksin.Ama zorr.Zaten neden +7 yapasınki?
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 buz lvl 30 oldum helal yani baya ii kastiriomusun[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEverX Job:Shaman Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:_PaticiK_ Nationality:Human
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 haklısın harpooondan iyi bir silah var onuda daha pazarda görmedim ya bulamadılar yada bana denk gelmedi..... aslında ben +7 yi değilde elemantal i yaptıktan sonra STR HP POİSON (bi daha ) flame yada glacer basabilirmiyim demek istemiştim +7 yapmıcam zati bana bu kadar yeter :)[signature][hline]Akıncı_Türk®
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Silaha stat(hp-str.vs.) ekleyemezsin. Spear a da sadece poison olur,flame e ceviremezsin.[signature][hline]Name:Buzkirpisix Nation:İnsan Job:Rogue/Archer Lvl:4x Klan: Server:Xiki
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Xig de dün 5m e Totemic spear vardı,tahminim abyssden dusurmustu.Ondan oncede 10m e gördüm.[signature][hline]Name:Buzkirpisix Nation:İnsan Job:Rogue/Archer Lvl:4x Klan: Server:Xiki
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 +6 da şansın blessed le % 95 dir ama sen % 5 lik kısıma denk gelmişsin bende çok şey yaktım blessed le üzülme denemekten vazgecme[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ok sağolun allahtan silah kaybolmadı hala elimde :) maalesef Diez de görmedim görsem havada kapacam totemic i ama olsun buda iyi ..... demeniz o ki harpoon a sadece poison basabilirim biliyorum laf uzuyor ama saflığımdan mereak sadece (yada işi garantiye almak istiyorum ) silaha istediğim kadar elemantal basabilirmiyim poison damage i arttırmak için sölerseniz sevinirim...(mesela 2-3 kez üst üste elemantal scroll basabilirmiyim)[signature][hline]Akıncı_Türk®
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hayır[signature][hline]_El Morad Assassin_ :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr:
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Tabiki hayır posion itemin + sına kadar gelir iteme mesala +6 da 60 +7 de 70 posion olur denemedim ama sanırsam kırlır item :rock:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 anladım sağolun her şey için :)[signature][hline]Akıncı_Türk®
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: BuRiAL, 20 Ocak 2005 19:02 tarihinde demiş ki: +6 da şansın blessed le % 95 dir ama sen % 5 lik kısıma denk gelmişsin bende çok şey yaktım blessed le üzülme denemekten vazgecme ben 2.de upgr. scr. ile yaktim(arkadas da daha ilk upg.de upg. scrlla patlatti!!!)blesedle de 4 de patladi nasil oluyo anlamadim![signature][hline]LuciferTR
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 BUS ları +5 den +6 ya gecerken kullanmalıyız arkadaşlar
Dejin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bence str filan ekleyememin sebebi reduce etmiş olman olmasın (:
Öne çıkan mesajlar