Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Kullanmadığım WOW Account'umu satmak istiyorum. Battlenet hesabımda sadece Wow yüklü Tüm paketler mevcut, 5 day game time var, acc'ta 2 karakter var; 90 lvl Female Blood Elf Priest Phedrissa 99 lvl Male Night Elf Warrior Creawer Gizli Sorunun yanıtını hatırlıyorum. Mail değişikliğini para hesabıma yatınca hemen onaylarım. İlgilenenler ÖM atabilir, telefon numaramı verebilirim, ararsınız konuşuruz gerekli olursa. FİYAT 150 Lira Ödeme: Garanti Bankası (IBAN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 oyun zaten 175 lira b.nette, kinguinde filan 50$ alınıyor ilk paket ile wod . 90 level boost da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 oyun zaten 175 lira ise, 150 liraya satıyorum işte, 2 tane de 90 lvl karakter var. Hadi o zaman senin için 120 Lira, banka kredisi çek gel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 adam profesyonel. bel altı vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 120 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 reported Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 for what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 adam gelmiş ,yazmış satıyorum diye,fiyatını da yazmış...almayacaksan niye parazit yaparsın anlamış değilim..neden yani kirlilik yapıyosunuz adamın satışına? Amaç nedir yani? Benim düşünceme göre bildiğin parazitsiniz+gereksiz trolleme..neyin peşindesiniz anlamış değilim gerçekten..mesaj mı kasıyosunuz..?burdaki abilere yaranmaya çalışıp rep mi kasıyosunuz? Adam olun az... ps: satışı yapan adamı tanımam etmem ama benzer satışlarda hep aynı muhabbet.. farklı bişey yok ...bu gibi satışlarda satıcı hep aynı muameleyi görüyor burda...birazcık çuvaldız batırın ya kendinize..ayıptır yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Kızma boş ver, ben bu ilanı bunu bilerek bıraktım buraya, aynı ilanı forum donanım'a da bıraktım, burdaki troller anında damlar, eğlenirim biraz hareketlilik olur dedim. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 yeme bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Orada teklif alıyorsa ben koyayım oraya. Eskisi gibi değil sanırım acc satma işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 şimdilik soran yok orada da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Anladım o zaman piyasa hep aynı. Neyse umarım satarsın kardeş kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Creawer nasil ezik bi isimdir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 o degil de alma dedim sana o kadar dinlemedin sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Vulcan_Lionheart said: adam gelmiş ,yazmış satıyorum diye,fiyatını da yazmış...almayacaksan niye parazit yaparsın anlamış değilim..neden yani kirlilik yapıyosunuz adamın satışına? Amaç nedir yani? Benim düşünceme göre bildiğin parazitsiniz+gereksiz trolleme..neyin peşindesiniz anlamış değilim gerçekten..mesaj mı kasıyosunuz..?burdaki abilere yaranmaya çalışıp rep mi kasıyosunuz? Adam olun az... ps: satışı yapan adamı tanımam etmem ama benzer satışlarda hep aynı muhabbet.. farklı bişey yok ...bu gibi satışlarda satıcı hep aynı muameleyi görüyor burda...birazcık çuvaldız batırın ya kendinize..ayıptır yahu.. adam ragelemiş ve trollenmemiş ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 100 lira:D başka da bumplamayacağım, hala satılmazsa da napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 90 lira, allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 beyler biraz daha bekleyin bedavaya alırız bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mickey said: 90 lira, allah belanızı versin. olm şuna acaip kahkaha attım ya ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 PATRON ÇILDIRDI! 75 LİRA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mickey said: 90 lira, allah belanızı versin. Şundan sonra bedava versende almaz kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Ben ateistim beddua geçersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 50 lira veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar