BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bu da seni ilgilendirmez.[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 adamına gore diyorsun bu theardde aynı adamın ama yardımcı olmussun bune peki http://forum.paticik.com/view.php?id=108922[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bu seni ilgilendirmez.[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
daedric Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 grelynx farkında mısın bilmiyorum fakat şu kadar lafın %90'ı özele giriyor artık, eğer burial ile aranda bir anlaşmazlık varsa özel mesajla halletmelisin. Kendine göre sebebin varmış, yeni gelen arkadaşı uyarmışsın eyvallah, burial'ında kendine göre sebebi varmış anlatmış etmiş daha uzatmanın hiçbir anlamı yok.[signature][hline]Karakter adı: Enchantress Özellik: Mage/Fire-Light Irk: El Morad Sunucu: Xigenon1 Seviye: Henüz yetişmekte Clan: Agema
daedric Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: grelynx, 23 Ocak 2005 15:19 tarihinde demiş ki: benim onun ile bir problemim yok bu konu hakkında yazdıkları ile ilgili problemim var Şuan forumda spam yapan bir kişi var, bence seni daha çok o ilgilendirmeli eğer bu kadar hassassan forum konusunda. Burial'ın saçma demesi bencede yerine göre iyi bir davranış değildi fakat bunu yargılamak bana düşmez, o onun görüşüdür ve kurallara aykırı birşey varsa bölüm yetkilisi icabına bakar. Neyse bu son mesajımdı bunun bir parçası olmak istemiyorum, siz devam edin :)[signature][hline]Karakter adı: Enchantress Özellik: Mage/Fire-Light Irk: El Morad Sunucu: Xigenon1 Seviye: Henüz yetişmekte Clan: Agema
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Yafs valla okurken stress oluyorum ya.. La olm özelden halletsenize!!! :([signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 . ylns msg [Bu mesaj grelynx tarafından 23 Ocak 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 tamam daedric konuyu zaten sen yazı yazmadan halletmiştim[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hallettin mi ben ne kadar kapatmaya çalışmış olsamda bir türlü son vernedin şimdide hallettim diyosun...sadece ama sadece hahahhahahahahahahahha[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 gülüncek biryer warsa aynaya bakmalısın bence[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
Öne çıkan mesajlar